Yakou Meite, golgheterul lui Reading din sezonul trecut, a profitat de o serie amuzantă de greșeli din defensiva lui Blackburn. Meciul a început cu o degajare spre careul gazdelor, care n-a putut fi oprită de fundași.
Mingea l-a lovit pe unul dintre ei în călcâi, apoi a ricoșat norocos la Meite. Atacantul lui Reading a profitat de ezitarea celorlalți fundași, precum și de poziționarea complet greșită a portarului Pears și a înscris unul dintre cele mai ușoare goluri ale carierei și, în același timp, unul dintre cele mai amuzante goluri din fotbalul mondial, în acest an.
Fotbal
Premier League | Rezumat Wolverhampton - Brentford 0-2
ACUM 13 MINUTE

Reading, lider în Championship după 8 etape

Blackburn s-a trezit apoi și a reușit să restabilească egalitatea după numai 2 minute, prin Armstrong. Până la pauză, Reading a mai lovit de două ori, prin Olise și Laurent.
Armstrong a bifat "dubla" în minutul 66, însă tot oaspeții au fost cei care au avut ultimul cuvânt de spus, prin Joao. S-a încheiat 4-2 pentru Reading, care continuă să fie lider în Championship, cu 22 de puncte, după 8 etape. Podiumul este completat de Swansea și Watford, cu câte 15 puncte.
Pentru trupa lui Pușcaș urmează duelul cu Coventry, de pe 30 noiembrie.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Fotbal
Premier League | Rezumat Burnley - Arsenal 0-1
ACUM 26 MINUTE
Fotbal
Premier League | Rezumat Manchester City - Southampton 0-0
ACUM 35 MINUTE