Yakou Meite, golgheterul lui Reading din sezonul trecut, a profitat de o serie amuzantă de greșeli din defensiva lui Blackburn. Meciul a început cu o degajare spre careul gazdelor, care n-a putut fi oprită de fundași.
Mingea l-a lovit pe unul dintre ei în călcâi, apoi a ricoșat norocos la Meite. Atacantul lui Reading a profitat de ezitarea celorlalți fundași, precum și de poziționarea complet greșită a portarului Pears și a înscris unul dintre cele mai ușoare goluri ale carierei și, în același timp, unul dintre cele mai amuzante goluri din fotbalul mondial, în acest an.
Premier League
Eveniment rar pe un stadion de fotbal. Meci din Premier League, întrerupt din cauza unei drone!
ACUM 18 MINUTE

Reading, lider în Championship după 8 etape

Blackburn s-a trezit apoi și a reușit să restabilească egalitatea după numai 2 minute, prin Armstrong. Până la pauză, Reading a mai lovit de două ori, prin Olise și Laurent.
Armstrong a bifat "dubla" în minutul 66, însă tot oaspeții au fost cei care au avut ultimul cuvânt de spus, prin Joao. S-a încheiat 4-2 pentru Reading, care continuă să fie lider în Championship, cu 22 de puncte, după 8 etape. Podiumul este completat de Swansea și Watford, cu câte 15 puncte.
Pentru trupa lui Pușcaș urmează duelul cu Coventry, de pe 30 noiembrie.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Fotbal
Golul marcat de Rashford în ultimul minut al duelului cu West Ham! Reușita, extrem de controversată
ACUM 42 MINUTE
Fotbal
Jamie Carragher a dezvăluit mesajul inedit pe care i l-a trimis Messi: "M-a făcut măgar"
ACUM O ORĂ