Marele tehnician catalan de pe banca lui City va fi din nou față în față cu marea sa rivală, Real Madrid. Crescut de Barcelona, Pep a realizat performanțe fantastice atât în tricoul catalanilor, cât și pe banca acestora. Despre Barcelona din deceniul trecut mulți specialiști spun că a fost cea mai bună formație din toate timpurile, iar Guardiola a avut un rol decisiv în construirea acesteia.
"Guardiola dă din nou piept cu Real Madrid", titrează Marca, pentru ca apoi să enumere performanțele lui Guardiola în disputele europene cu cea mai titrată formație din lume.
Au fost trei întâlniri directe între formațiile lui Guardiola și Real, în Europa. Mai întâi, în 2011, Pep a eliminat rivala din capitala Spaniei, condusă atunci de Mourinho, în semifinalele competiției, pentru a cuceri a doua "urecheată" din carieră.
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
ACUM 13 ORE
În următoarele două dispute directe, Pep se afla pe banca lui Bayern și de fiecare dată a fost eliminat de Real Madrid.
"Bombe pentru Real și Atletico", titrează și As, care deplânge și ghinionul avut de formația lui Simeone, care va juca împotriva lui Liverpool, "Regina Europei".
De notat că niciun alt antrenor nu a obținut mai multe victorii în acest secol împotriva Realului decât Guardiola: 9 succese.
Turul va avea loc la Madrid, pentru că Real s-a clasat pe locul secund în grupa de Champions League. Partidele din optimi vor avea loc pe 18-19/25-26 februarie (turul), respectiv 10-11/17-18 martie (returul).
Ligue 1
Singura ofertă pe care PSG ar fi acceptat-o pentru Mbappe! Ce jucător de la Real își doreau
ACUM 14 ORE
Ligue 1
Planul lui PSG: Dacă banii nu funcţionează pentru Mbappe, vor funcţiona pentru Haaland
IERI LA 13:56