Cei de la Real Madrid își conturează în această perioadă lista pentru perioada de transferuri de la finalul acestei stagiuni. Unul dintre jucătorii doriți de "galactici" este Pedro Porro, fotbalist împrumutat din vara anului 2020 de la Manchester City la Sporting Lisabona.
Campioana din Premier League l-a transferat pe iberic în 2019, de la Girona, pentru 12 milioane de euro, dar Pep Guardiola nu a crezut că are nevoie de serviciile lui, împrumutându-l în primul sezon la Real Valladolid, iar în următoarele două în Portugalia.
Potrivit As.com, lusitanii au în contract o opțiune de cumpărare definitivă, pe care au negociat-o pentru doar 8,5 milioane de euro. Jurnaliștii spanioli sunt convinși că cei de la Sporting vor activa clauza și îl vor transfera la finalul acestui sezon, dar asta doar pentru ca apoi să-l vândă mai departe.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
24/05/2022 LA 21:31
Oficialii portughezilor ar vrea în schimbul lui circa 30 de milioane de euro, sumă care nu ar trebui să le pună probleme celor de la Real Madrid. Transferul nu va fi, însă, atât de ușor de realizat pentru "galactici", pe urmele lui Pedro Porro fiind și Bayern Munchen, Barcelona și Atletico Madrid.
Citește și:

Real Madrid îl vrea și pe Kieran Tierney

Potrivit presei din Anglia, un alt fotbalist vizat de "galactici" pentru a fi transferat în perioada de mercato de la finalul acestui sezon este Kieran Tierney, fundașul lui Arsenal.
Cei de la The Sun notează că fotbalistul a mai fost legat de un transfer pe Santiago Bernabeu și în februarie, fiind considerat un posibil înlocuitor pentru Marcelo. Șefii clubului blanco și-au intensificat urmărirea pentru scoțianul de 24 de ani în ultimele săptămâni, iar acum sunt pregătiți să facă o ofertă.
Conform jurnaliștilor englezi, cei de la Real Madrid sunt dispuși să plătească circa 60 de milioane de euro pentru jucătorul lui Mikel Arteta, pe care Carlo Ancelotti îl admiră foarte tare, dorind să-l transfere și în trecut, pe când o antrena pe Napoli.
Kieran Tierney ar fi urmărit și de Barcelona, iar interesul catalanilor pentru fundaș i-ar fi determinat pe cei de la Real Madrid să intensifice negocierile. Potrivit sursei citate, șefii lui Arsenal nu se vor opune unui transfer al scoțianului, însă vor o sumă importantă de bani în schimbul fotbalistului, a cărui cotă de piață este de 32 de milioane de euro.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47