Real Madrid venea la meciul cu Athletic Bilbao din semifinalele SuperCupei Spaniei neînvinsă de nouă meciuri și proaspăt reintrată în cursa pentru titlu din La Liga. Echipa lui Zidane și-a revenit după un început dificil de sezon iar debutul de meci părea să confirme acest lucru.
Elevii lui Zidane au dominat posesia și și-au creat primele ocazii, reușind să treacă peste pressingul incomod al celor de la Bilbao.
Cu toate acestea, în minutul 20 Bilbao a fost cea care a deschis scorul. Raul Garcia a profitat de vulnerabilitatea defensivă a madrilenilor și a trimis mingea impecabil, fără ca portarul Courtois să poată interveni.
Romanian Liga I
Schimbări uriașe în Cupa României! Cum se va desfășura competiția în sezonul 2022/23
ACUM 29 MINUTE
Bilbao a părut mereu capabilă să marcheze din nou și să profite de o nouă eroare din defensiva madrilenă. Iar acest lucru s-a întâmplat chiar în minutul 37 când Lucas Vazquez l-a faultat în careu pe Muniain iar Raul Garcia a reușit dubla din penalty după ce l-a trimis pe Courtois în direcția greșită.
În repriza a doua, Real a început mai bine meciul dar tot Bilbao a fost echipa mai periculoasă, echipa care a ratat ocaziile mari. Cu toate acestea, treptat, Real a pus stăpânire pe joc, dar ghinionul lui Asensio a fost remarcabil: a lovit bara..de trei ori.
În cele din urmă, Real a redus din diferență în minutul 73 prin Karim Benzema. După o verificare lungă a VAR, golul a fost validat, francezul fiind chiar la limita offside-ului.
Serie A
Ibrahimovic i-a dedicat titlul din Serie A lui Mino Raiola: "M-ar fi sfătuit să fur și mai mulți ban
ACUM O ORĂ
Fotbal
Finala Ligii Campionilor 2022 - cote, ponturi și statistici
ACUM O ORĂ