Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori în trecut, însă Real Madrid se numea atunci CD Deportivo Tacon. Așadar, astăzi a avut loc în mod oficial primul El Clasico la feminin, iar Barca a demonstrat încă o dată de ce este cea mai titrată echipă din Primera Division Women.
Derby-ul de la Madrid s-a disputat în prima etapă a noului sezon, iar jucătoarele catalane n-au avut milă de rivalele lor. Patricia Guijerro a înscris primul gol al partidei - și primul din istoria El Clasico din fotbalul feminin - în minutul 19, după o pasă oferită de Alexia Putellas, și a stabilit scorul primei reprize.

Real Madrid - Barcelona 0-4, în primul "El Clasico" feminin din istorie

Fotbal
Armstrong, intrare "criminală" asupra lui Laporte, în Southampton-City! Arbitrul i-a dat doar galben
ACUM 41 MINUTE
Trupa blaugrana a ieșit și mai montată de la vestiare și a reușit să mai înscrie de 3 ori. În minutul 55, Misa Rodriguez și-a trimis mingea în proprie poartă, iar coșmarul fetelor de la Real Madrid începea să prindă contur. Lieke Martens a făcut 3-0 pe tabelă la jumătatea reprizei a doua, iar Putellas a stabilit scorul final în minutul 75, după un assist oferit de Hansen.
S-a încheiat 4-0 pentru Barcelona, care a început excelent cursa pentru un nou titlu în campionatul de fotbal feminin al Spaniei. Până acum, jucătoarele catalane au devenit de 5 ori campioane - record în Primera Division Women. A doua cea mai titrată echipă este Atletico Madrid (3), în timp ce Rayo Vallecano și Athletic Bilbao au obținut câte un trofeu.
De cealaltă parte, marea rivală Real Madrid n-a reușit să triumfe în fotbalul feminin din Spania în perioada 2014-2019, în care s-a numit CD Deportivo Tacon.
Championship
George Pușcaș, gol pentru Reading într-un meci cu 7 goluri din Championship! La pauză era 3-3
ACUM O ORĂ
Fotbal
Forster, parada sezonului, în fața lui Sterling, în Southampton - City
ACUM 2 ORE