Real Madrid U19, echipă antrenată de Raul Gonzales, a câștigat marți seară trofeul UEFA Youth League, după ce a învins-o pe Benfica la Nyon, scor 3-2. Pentru galactici, care au fost urmăriți din tribună de Florentino Perez, au marcat Pablo (minutul 26), Jocu (autogol, minutul 45) și Gutierrez (minutul 50).
De partea cealaltă, pentru lusitani a marcat Ramos de două ori (minutele 49 și 58). În plus, Benfica a avut șansa egalării în minutul 68, când s-a dictat penalty pentru ei, însă Dantas a trimis pe direcția portarului, iar acesta a respins. Pentru Raul Gonzales, acesta este primul trofeu ca antrenor.
Fotbal
Steliano Filip, exclus din lotul lui Dinamo, înaintea returului cu U Cluj! Pe cine va miza Uhrin
ACUM 3 ORE

Real Madrid - Benfica, finala UEFA Youth League 2020

Prima ediție a competiției Youth League a fost câștigată de Barcelona, într-o finală diputată împotriva adversarei lui Real Madrid de azi, Benfica. Mai mult, în timp ce pentru madrileni aceasta a fost prima prezență în ultimul act, lusitanii au mai jucat o finală în 2017, contra lui RB Salzburg, de asemenea pierdută.
Pentru a ajunge în faza finală a competiției, Real Madrid a trecut în penultimul act de austriecii de la RB Salzburg, scor 2-1, goluri madrilenilor fiind marcate de Latasa și Gutierrez. De partea cealaltă, Benfica a învins-o clar pe Ajax, scor 3-0.
Fotbal
Lotul lărgit convocat de Adrian Văsîi la naționala U19, care va participa la Campionatul European
ACUM 4 ORE
Liga Campionilor UEFA
Jucătorii lui Liverpool, scoși din sărite de UEFA! Decizia care i-a scandalizat pe "cormorani"
ACUM 4 ORE