Getty Images

Real Madrid - Celta 2-2. Hazard a jucat excelent, dar "galacticii" pierd teren în lupta pentru titlu

Real Madrid - Celta 2-2. Hazard a jucat excelent, dar "galacticii" pierd teren în lupta pentru titlu

17/02/2020 la 00:18Actualizare 17/02/2020 la 00:21

Real Madrid a reușit doar o remiză, pe teren propriu, cu modesta Celta Vigo, 2-2, iar avansul față de marea rivală, Barcelona, a scăzut la doar un punct.

6-0, 4-2, 2-0, 3-1 erau ultimele rezultate din partidele directe dintre Real și Celta Vigo, astfel că disputa de pe Bernabeu avea o favorită certă.

Doar că oaspeții au sfidat calculele hârtiei și au deschis scorul repede, prin Smolov (minutul 7). "Galacticii" au pus stăpânire pe joc, cum era de așteptat, dar nu și-au creat foarte multe ocazii clare, astfel că la pauză tabela arăta un neverosimil 0-1.

Imediat după reluare, Kroos a marcat din pasa lui Marcelo, pentru ca apoi Hazard să obțină un penalty. Ramos nu a ratat de la punctul cu var și se părea că în ultimele 25 de minute se va pune doar problema scorului, jocul "galacticilor" legându-se tot mai bine.

Când nimeni nu se mai aștepta, în minutul 85, Celta Vigo a reușit să egaleze, după ce Denis Suarez, fostul jucător al Barcelonei, a "inventat" o pasă fantastică pentru Mina.

Real Madrid a reușit 26 de centrări în prima repriză a partidei cu Celta Vigo, mai mult decât în orice alt meci sub comanda lui Zidane.

Eden Hazard a obținut 3 penaltyuri pentru Real Madrid, mai mult decât orice alt jucător al grupării blanco. Performanța belgianului e cu atât mai impresionantă cu cât a jucat în doar 14 meciuri pentru "galactici".

Cifrele lui Hazard, cel mai bun jucător al Realului duminică seară.

După egalul din această seară, Real se menține lider în La Liga, dar galacticii mai au un singur punct avans față de marea rivală, Barcelona.