Real Madrid s-a impus semifinalele Supercupei Spaniei. Într-o partidă disputată în Arabia Saudit, madrilenii au învins marea rivală Barcelona, cu scorul de 3-2. Realul a avut nevoie de 120 de minute pentru a învinge echipa pregătită de Xavi, scorul după primele 90 de minute fiind 2-2.
În ciuda faptului că au obținut calificarea în finala de duminică, madrilenii au și multe motive de îngrijorare. După partida de aseară, mai mulți jucători au părăsit terenul de la Riyad vizibil afectați. Printre aceștia se numără Vinicius, Modric și Benzema.
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
ACUM 4 ORE

Real Madrid a avut de suferit în partida cu Barcelona din Supercupa Spaniei

Chiar dacă nu este nimic grav cu starea celor trei de sănătate, Carlo Ancelotti are semne de întrebare pentru finală. Dacă în cazul lui Vinicius, oboseala pare să fie principalul motiv pentru care a părut extenuat la finalul partidei, în cazul lui Karim Benzema emoțiile sunt ceva mai mari. Nici Luka Modric nu a arătat foarte bine aseară, iar Ancelotti poate lua în calcul o modificare pentru partida de duminică. El a fost schimbat cu Valverde în minutul 83 și nu este exclus ca marcatorul golului victoriei să fie titularizat duminică.
În prelungirile partidei, francezul a aterizat prost, direct pe umăr. Chiar dacă nu a fost schimbat de către tehnicianul italian, Benzema a încheiat partida cu un disconfort vizibil. Cu toate acestea, Carlo Ancelotti a ținut să îi liniștească pe fanii madrileni, declarând la finalul partidei că cel mai bun marcator al Realului este bine.
În această seară, Real Madrid va afla adversara din finala Supercupei Spaniei. Atletico Madrid și Athletic Bilbao vor juca pentru un loc în finala de duminică.
https://i.eurosport.com/2022/01/13/3287387.jpg
Premier League
Îl pierde Liverpool pe Mo Salah? Clubul, "nepregătit" pentru cerințele salariale ale egipteanului
ACUM 6 ORE
Africa Cup of Nations
Mo Salah ține Egipt în viață la Cupa Africii pe Națiuni. Nigeria s-a calificat în optimi
ACUM 13 ORE