Raphael Varane are șanse mari să plece de la Real Madrid încă din această vară. Campionul mondial din 2018 va intra în curând în ultimul an de contract, iar campioana Spaniei nu vrea să-l piardă gratis în 2022. Din acest motiv, "galacticii" sunt deschiși să asculte oferte.Ole Gunnar Solskjaer caută un partener în centrul defensivei pentru Harry Maguire, iar Manchester United a făcut o ofertă de 40 de milioane de lire sterline pentru Varane, însă Real Madrid a considerat că fundașul merită mai mult.
Varane, câştigător al Cupei Mondiale cu Franţa în 2018, a evoluat pe parcursul ultimului deceniu la Real Madrid, dar francezul vrea o nouă provocare, iar United a "intrat pe fir", după ce inițial Chelsea își manifestase intenția de a-l transfera.Apărătorul de 28 de ani mai are un an de contract pe Bernabeu, iar United speră că poate profita de acest aspect, oferind suma de 40 de milioane de lire sterline.

Real Madrid i-a stabilit prețul lui Raphael Varane! Cât trebuie să plătească Man United

Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
IERI LA 05:13
"Diavolii roşii" nu se află la prima tentativă de a-l transfera pe Varane. Ei au mai încercat să realizeze acest transfer în câteva rânduri, dar nu au ajuns la o înţelegere cu fundaşul lui Real.Nici de această dată nu au succes din prima, se pare, asta pentru că Florentino Perez nu are de gând să-l lase pe Varane să plece în schimbul sumei de 40 de milioane de lire sterline.
Presa din Spania anunță că Varane nu va fi cedat în Premier League pentru o sumă mai mică de 60 de milioane de lire. Real va forța fără doar și poate mâna cluburilor interesate de Varane, asta pentru că are nevoie de cât mai mulți bani în această vară, pentru a finanța campania de transferuri planificată pe Bernabeu, în prim-plan cu superstarul Kylian Mbappe.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
17/09/2021 LA 09:35
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
15/09/2021 LA 08:21