Real Madrid a dominat clar partida încă de la început. În minutul 5 Varane a avut prima ocazie importantă după ce a reluat cu capul o centrare a lui Casemiro, dar balonul a fost respins de Domenech.
Golurile nu au întârziat să apară însă. În minutul 16 Kroos a profitat de lipsa de atenție a jucătorilor Valenciei, a executat rapid un corner și a trimis mingea direct în poarta lăsată nesupravegheată de Domenech.
Fotbal
VAR, next level! Ce va testa FIFA zilele următoare
ACUM 39 MINUTE
Gameiro a ratat prima ocazie importantă a Valenciei în minutul 29 după ce a trimis peste poartă din interiorul careului, însă ocaziile fac ce știu mai bine și se răzbună. Zece minute mai târziu, Realul și-a dublat avantajul după ce Isco a profitat pentru a ajunge primul la o respingere a lui Garay și a trimis mingea direct în plasa lui Domenech.
https://i.eurosport.com/2020/01/08/2749277.jpg
O execuție superbă cu exteriorul a lui Luka Modric a dus scorul la 3-0 pentru Real în minutul 65 iar penalty-ul primit de Valencia în finalul partidei, transformat de Parejo în minutul 95 nu reprezintă decât o palidă consolare pentru ”lilieci”.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo a răbufnit în ziua decernării Balonului de Aur! Acuzații dure către șeful France Football
ACUM O ORĂ
Ligue 1
Messi, distrus de un fost câștigător al Balonului de Aur:"Dacă va câștiga, trofeul se va devaloriza"
ACUM 2 ORE