Real Madrid a dominat clar partida încă de la început. În minutul 5 Varane a avut prima ocazie importantă după ce a reluat cu capul o centrare a lui Casemiro, dar balonul a fost respins de Domenech.
Golurile nu au întârziat să apară însă. În minutul 16 Kroos a profitat de lipsa de atenție a jucătorilor Valenciei, a executat rapid un corner și a trimis mingea direct în poarta lăsată nesupravegheată de Domenech.
Cupa Mondială FIFA
Deschamps, pălăria jos în fața lui Mbappe după Franța – Danemarca 2-1: "Kylian e ca o locomotivă!"
ACUM 7 MINUTE
Gameiro a ratat prima ocazie importantă a Valenciei în minutul 29 după ce a trimis peste poartă din interiorul careului, însă ocaziile fac ce știu mai bine și se răzbună. Zece minute mai târziu, Realul și-a dublat avantajul după ce Isco a profitat pentru a ajunge primul la o respingere a lui Garay și a trimis mingea direct în plasa lui Domenech.
https://i.eurosport.com/2020/01/08/2749277.jpg
O execuție superbă cu exteriorul a lui Luka Modric a dus scorul la 3-0 pentru Real în minutul 65 iar penalty-ul primit de Valencia în finalul partidei, transformat de Parejo în minutul 95 nu reprezintă decât o palidă consolare pentru ”lilieci”.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Argentina - Mexic 2-0 | Geniul lui Messi a deblocat un meci echilibrat! Clasamentul grupei
ACUM 42 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Mbappe rescrie istoria cu Franța! Recordurile doborâte de superstarul francez după 2-1 cu Danemarca
ACUM O ORĂ