Bundesliga a fost primul mare campionat din Europa care s-a reluat, iar toți au fost fermecați de prestațiile deosebite ale lui Kai Havertz, tânărul mijlocaș ofensiv al "aspirinelor". Acesta intrase pe radarul mai multor echipe mari din Europa, dar, potrivit Bild, Real nu a pierdut timpul și a făcut deja o ofertă.
80 de milioane de euro a pus la bătaie Florentino Perez pentru fotbalistul despre care specialiștii spun că va domina fotbalul mondial în următoarea decadă. O sumă impresionantă, având în vedere că venim după pandemia de coronavirus și era de așteptat ca prețurile transferurilor să scadă. În plus, Havertz are doar 20 de ani, astfel că Real cu siguranță își asumă un risc, fotbalistul demonstrând doar în Germania că poate evolua la cel mai înalt nivel.

Leverkusen, mesaj clar pentru Real Madrid: vrea cel puțin 100 de milioane pentru Havertz

UEFA Europa Conference League
Noul sistem al lui Chelsea și cum ar putea să facă diferența în partida cu Manchester City
14/01/2022 LA 19:06
Replica lui Leverkusen nu s-a lăsat așteptată, însă. Oficialii nemților au încredere totală în Havertz și nici nu au vrut să audă de această sumă, transmițându-le omologilor de pe Bernabeu că mijlocașul ofensiv e disponibil pentru un transfer doar dacă în schimbul lui se vor plăti minimum 100 de milioane de euro.
Real nu e singura formație extrem de atrasă de perspectiva semnării lui Havertz, Manchester United și mai ales Bayern Munchen exprimându-și interesul pentru fotbalist. Acesta mai are încă doi ani de contract cu Leverkusen, astfel că șefii "aspirinelor" își permit să "joace tare", sperând să obțină cât mai mulți bani de la cel mai bun produs de export al lor de la Michael Ballack până în prezent.
Mijlocașul ofensiv, care poate evolua și ca atacant de bandă are 11 goluri și 5 pase decisive în cele 26 de meciuri în care a evoluat în acest sezon de Bundesliga. Evoluțiile din actuala stagiune vin ca o confirmare a talentului său enorm, după ce anul trecut a marcat de 17 ori pentru Leverkusen, doar în campionat.
35 de goluri în 114 partide are Havertz pentru Leverkusen, cifre incredibile având în vedere vârsta sa, dar și postul pe care evoluează. Tânărul jucător a debutat la naționala Germaniei din 2018 și a strâns 7 selecții pentru "Die Mannschaft".
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828132.jpg
Premier League
Problemele din atacul lui Chelsea! Care poate fi cheia succesului pentru Thomas Tuchel
11/12/2021 LA 10:16
Premier League
Chelsea a rescris istoria fotbalului contra lui Norwich. Recordurile impresionante setate
23/10/2021 LA 14:02