Doi emisari ai lui Real Madrid l-au urmărit aseară pe Camavinga în meciul dintre Rennes și Amiens din Cupa Ligii, câștigat de gazde cu 3-2.
Mundo Deportivo notează că fiecare meci al lui Rennes are în tribune scouteri de la Real Madrid, Perez dorind să fie sigur de oportunitatea mutării. Iar premisele sunt favorabile, președintele blanco visând la un cuplu Federico Valverde - Camavinga, care poate să susțină echipa peste un deceniu de acum înainte.
După Ousmane Dembele, Rennes a descoperit așadar un alt "giuvaier", iar cluburile mari din Europa deja se interesează de posibilitatea de a-l transfera. Doar că suma e una piperată, aproximativ 100 de milioane de euro, însă Real pare să ia în considerare această mutare, în vara anului viitor.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 10 ORE

Cine este Eduardo Camavinga

În vârstă de 17 ani, mijlocașul a fost desemnat cel mai bun jucător din Ligue 1 în luna august, o performanță impresionantă judecând după vârsta lui.
Născut în Angola, Camavinga are pașaport congolez, dar a ajuns în Franța la o vârstă fragedă. De altfel, Federația din Hexagon face deja toate demersurile astfel încât mijlocașul să evolueze pentru "cocoși", la națională.
Un produs al lui Rennes, el a semnat în decembrie anul trecut primul contract de profesionist, devenind cel mai tânăr jucător din istoria clubului care se bucură de un asemenea favor.
Marea lui șansă s-a numit antrenorul Julien Stephan, care a condus echipa "B" a lui Rennes, înainte de a prelua formația din Ligue 1. Ca atare, tehnicianul l-a monitorizat atent pe Camavinga și nu a pierdut timpul în a-l debuta la echipa mare. În aprilie, fotbalistul a apărut în primul meci oficial pentru Rennes, iar de atunci a adunat 16 prezențe pentru roș-negri.
Jucător de picior stâng, Camavinga este genul de mijlocaș box-to-box, deși a reunoscut că cel mai mult îi place să evolueze la închidere. Deși are doar 16 ani, are un fizic impresionant: măsoară deja 184 cm înălțime. E cotat de siteul de specialitate transfermarkt.de la 20 de milioane de euro, o sumă uriașă pentru un jucător atât de tânăr.
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
ACUM 14 ORE
Ligue 1
Messi, o dezamăgire la PSG. Total neașteptat: cum arată în acest moment cotele pentru Balonul de Aur
ACUM 14 ORE