Doi emisari ai lui Real Madrid l-au urmărit aseară pe Camavinga în meciul dintre Rennes și Amiens din Cupa Ligii, câștigat de gazde cu 3-2.
Mundo Deportivo notează că fiecare meci al lui Rennes are în tribune scouteri de la Real Madrid, Perez dorind să fie sigur de oportunitatea mutării. Iar premisele sunt favorabile, președintele blanco visând la un cuplu Federico Valverde - Camavinga, care poate să susțină echipa peste un deceniu de acum înainte.
După Ousmane Dembele, Rennes a descoperit așadar un alt "giuvaier", iar cluburile mari din Europa deja se interesează de posibilitatea de a-l transfera. Doar că suma e una piperată, aproximativ 100 de milioane de euro, însă Real pare să ia în considerare această mutare, în vara anului viitor.
Liga
Gareth Bale pleacă de la Real și e la un pas de retragere! Anunțul de ultim moment al agentului său
ACUM 9 ORE

Cine este Eduardo Camavinga

În vârstă de 17 ani, mijlocașul a fost desemnat cel mai bun jucător din Ligue 1 în luna august, o performanță impresionantă judecând după vârsta lui.
Născut în Angola, Camavinga are pașaport congolez, dar a ajuns în Franța la o vârstă fragedă. De altfel, Federația din Hexagon face deja toate demersurile astfel încât mijlocașul să evolueze pentru "cocoși", la națională.
Un produs al lui Rennes, el a semnat în decembrie anul trecut primul contract de profesionist, devenind cel mai tânăr jucător din istoria clubului care se bucură de un asemenea favor.
Marea lui șansă s-a numit antrenorul Julien Stephan, care a condus echipa "B" a lui Rennes, înainte de a prelua formația din Ligue 1. Ca atare, tehnicianul l-a monitorizat atent pe Camavinga și nu a pierdut timpul în a-l debuta la echipa mare. În aprilie, fotbalistul a apărut în primul meci oficial pentru Rennes, iar de atunci a adunat 16 prezențe pentru roș-negri.
Jucător de picior stâng, Camavinga este genul de mijlocaș box-to-box, deși a reunoscut că cel mai mult îi place să evolueze la închidere. Deși are doar 16 ani, are un fizic impresionant: măsoară deja 184 cm înălțime. E cotat de siteul de specialitate transfermarkt.de la 20 de milioane de euro, o sumă uriașă pentru un jucător atât de tânăr.
Liga
Marca anunță că Mbappe a bătut palma cu Real Madrid! "Au încheiat acordul săptămâna trecută"
ACUM 15 ORE
Premier League
Mbappe: "E chestiune de zile!". Celebrul L'Equipe anunță "bomba anului" pe piața transferurilor
ACUM 20 ORE