Potrivit mai multor surse din Spania, Real Madrid plănuiește să-l dea la schimb pe Eden Hazard pentru starul lui Chelsea, Reece James. "Galacticii" sunt conștienți de forma de joc pe care o traversează belgianul încă din 2019, motiv pentru care vor face oferta și mai atrăgătoare adăugând o sumă importantă de bani, pe lângă Hazard.
Conform informațiilor publicate de El Nacional, madrilenii vor să scape cât mai repede de Eden Hazard, care are un salariu prea mare pe Bernabeu, în contradictoriu cu aportul pe care-l aduce pentru trupa lui Ancelotti. Fotbalistul transferat în 2019 pentru 115 milioane de euro de la Chelsea a dezamăgit profund în campionatul Spaniei. Adus pe Bernabeu cu speranța că îi va lua locul lui Cristiano Ronaldo, belgianul a stat mai mult pe banca de rezerve sau chiar în afara lotului din cauza multitudinii de accidentări.
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
IERI LA 10:46

Eden Hazard la Chelsea, Reece James la Real Madrid – schimbul visat de madrileni

Se pare că o revenire a lui Hazard pe Stamford Bridge este văzută cu ochi buni de toată lumea, mai ales de către Real Madrid. Carlo Ancelotti, care-l are în vizor pe Antonio Rudiger, a pus ochii acum pe un alt fundaș din lotul lui Tuchel, un fotbalist mai tânăr și mai bine cotat decât german.
Hazard, care are contract cu Real Madrid până în 2024, a fost în ultimele săptămâni asociat și cu posibile transferuri la fostul său club, Lille, dar și la echipe din Premier League, cu ar fi West Ham sau Newcastle. El Nacional transmite că Ancelotti i-a cerut președintelui clubului, Florentino Perez, să poarte negocieri pentru James, în încercarea de a-l acoperi pe Dani Carvajal.
James este considerat o parte esențială a planurilor lui Thomas Tuchel la Chelsea și este sub contract cu Blues până în 2025. Fundașul dreapta în vârstă de 22 de ani a fost evaluat la 55 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Aceeași sursă scrie că deși nu ar vrea să renunțe la Reece James, lui Roman Abramovich i-ar surâde ideea de a-l aduce "acasă" pe Eden Hazard.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
IERI LA 14:11
Premier League
Alexander-Arnold a dezvlăuit numele starurilor pe care i-ar vrea la Liverpool. Ambii sunt din Anglia
24/12/2021 LA 15:47