Erling Haaland parcurge, probabil, ultimul sezon la Borussia Dortmund. La cota extraordinară la care a ajuns norvegianul și la posibilitățile echipei germane, jucătorul în vârstă de 21 de ani va fi greu de ținut în continuare.
Cluburile mari se luptă pentru serviciile lui Haaland, dar în acest moment două grupări par a avea șanse mai mari să-l transfere, Liverpool și Real Madrid. Steve McManaman, fost jucător la cele două cluburi, crede că gruparea Los Blancos ar fi destinația preferată pentru atacantul Borussiei Dortmund.

Real Madrid sau Liverpool?

Cupa Mondială FIFA
Povestea de film a eroului Argentinei cu strămoși în Scoția! Tatăl său a jucat cu Maradona
ACUM 2 ORE
"Dacă cred că Liverpool se va lupta pentru a-l transfera pe Erling Haaland vara viitoare? Nu! Chiar cred că există posibilitatea ca acesta să meargă la Real Madrid. Și cred că și jucătorului îi place Real Madrid și stilul ei de joc", a consemnat Steve McManaman într-o rubrică în horseracing.net.
Fostul mijlocaș nu crede că prețul transferului ar fi lucrul care ar împiedica Liverpool să-l aducă pe Haaland.
"Cred că sunt toate celelalte variabile care vin odată cu semnarea unui jucător de calibru său. El ar primi un salariu excelent și din moment ce plătești un fotbalist cu o mulțime de bani, toți ceilalți jucători vor dori același lucru. De asemenea, Mino Raiola ar dori o tonă de bani nu numai pentru Haaland, ci și pentru el și nu cred că Liverpool vrea să participe la asta", a mai susținut Steve McManaman.
Șefii lui Dortmund nu vor să-l piardă pe Haaland, directorul executiv al Borussiei, Hans-Joachim Watzke, declarând recent că intenția clubului este de a-l păstra pe starul norvegian și în sezonul 2022/23. Nemții sunt, însă, conștienți de faptul că va fi foarte greu să facă lucrul ăsta.
https://i.eurosport.com/2021/09/19/3223192.jpg
"Desigur, va fi dificil. Dar nu spun că iese total din discuție. Vom încerca să facem tot ce ne stă în putere pentru a păstra în viitor cei mai buni jucători ai noștri. Deși această abordare nu este cea potrivită pentru un club ca Borussia Dortmund, care se clasează în primele 10 cluburi din Europa, dar nu poate ocupa cu adevărat această poziție din cauza posibilităților financiare.
Trebuie să avem încrederea să spunem că vom găsi un nou atacant de top. Cât despre Haaland, s-a spus înaintea sezonului că va pleca cu siguranță de la noi, și încă joacă aici. Vom mai vedea. Pentru moment, îi face mare plăcere să joace în această echipă", a declarat Watzke, potrivit presei din Germania.
Între timp, Haaland își face treaba la Borussia Dortmund. Începutul de sezon al atacantului este spectaculos. În acest sezon a marcat deja 11 goluri: șapte în Bundesliga, unul în Liga Campionilor și trei în Cupa Germaniei.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi a dezvăluit care e marele avantaj al Argentinei în Qatar! "E punctul forte al echipei"
ACUM 3 ORE
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi, record negativ la Campionatul Mondial! E primul jucător din istorie care pățește asta
ACUM 3 ORE