Una dintre țintele din această vară ale celor de la Real Madrid a fost Xavi Simons, un fotbalist de doar 19 ani crescut la Barcelona și PSG.
Olandezul s-a despărțit de parizieni la finalul perioadei contractuale și putea fi transferat din postura de jucător liber de contract.
Potrivit jurnaliștilor de la L'Equipe, oficialii lui Real Madrid au luat legătura cu reprezentanții lui Xavi Simons, pe care și-l doreau în lotul lui Real Madrid Castilla, unde trebuia să se adapteze stilului din La Liga, pentru a face apoi pasul în echipa mare.
Premier League
Guardiola, cucerit de fotbalistul "furat" din curtea Barcelonei de PSG! Pe cine vrea Pep la Man City
18/11/2021 LA 17:11
Conform sursei citate, olandezul a respins propunerea "galacticilor", preferând să se transfere la PSV Eindhoven. Mijlocașul, care are o cotă de piață de 4 milioane de euro, a semnat un contract valabil până în 2027.
Citește și:

Xavi Simons, prima reacție după transferul la PSV

După ce s-a transferat la PSV, Xavi Simons a postat un mesaj pe rețelele de socializare, mulțumindu-le celor de la PSG și arătându-se încântat de noua provocare pe care a acceptat-o.
"După trei ani minunați la club, este timpul să îmi iau rămas bun. Le sunt foarte recunoscător antrenorilor, staff-ului, colegilor mei și tuturor celor de la club. PSG va fi mereu în inima mea", a transmis Xavi Simons pe contul său de Instagram.
Ligue 1
Mbappe, criticat dur de fani după meciul cu Montpellier "Atitudine șocantă, e un monstru"
ACUM 6 ORE
Ligue 1
PSG defilează în Ligue 1! Încă o victorie la scor pentru campioana Franței! Neymar a reușit o dublă
ACUM 20 ORE