Real Madrid îl are în vedere pe Jadon Sancho, transmite Mundo Depotrivo. Madrilenii știue deja cât vor trebui să plătească pentru a-l aduce pe englez pe Bernabeu. Mai exact, Florentino Perez este gata să scoată din buzunar 130 de milioane de euro pentru ca Zidane să aibă la dispoziție un super-jucător pe linia mediană. Informația este confirmată deja de The Telegraph, care explică faptul că suma pe care o cer germanii în schimbul lui Sancho este mult peste cât pot oferi Diavolii Roșii.
Manchester United părea favorită în cursa pentru semnătura mijlocașului englez. Echipa antrenată de Solksjaer este dispusă să ofere nu mai multe de 115 milioane de euro, însă Dortmund nu este dispusă să cedeze pentru mai puțin de 130 de milioane de euro. Acum, cursa este din ce în ce mai interesantă, mai ales că Real Madrid nu are de gând să facă eforturi economice în contextul crizei generate de coronavirus. Madrilenii îl vor pe Sancho, iar vara viitoare vor să-l aducă pe Bernabeu pe Mbappe.

Jadon Sancho, deturnat din drumul spre Manchester United

Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Manchester United e într-o continuă campanie de achiziţii, dorind să construiască o echipă competitivă, care să fie în stare să se lupte de la egal la egal cu Liverpool şi Manchester City. În vara anului trecut, pe Old Trafford au ajuns pentru sume impresionante Harry Maguire, Dan James şi Aaron Wan-Bissaka, iar în această iarnă oficialii par să fi dat lovitura cu Bruno Fernandes, judecând după prestaţiile portughezului de până acum.
Dar Ed Woodward nu vrea să se oprească aici și vrea să-l ia pe Jadon Sancho de la Dortmund. Jadon Sancho este evaluat, conform studiului celor de la CIES Football Observatory, la 168 de milioane de euro. Diavolii Roșii sperau ca acest transfer să fie posibil odată cu criza economică generate de pandemia de coronavirus, însă norocul nu este de partea echipei de pe Old Trafford.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
Fotbal
Surpriză în topul CIES al celor mai scumpi fotbaliști din lume! Pe ce loc e Mbappe și cine conduce
06/01/2022 LA 13:51