Upamecano, în prezent fotbalistul lui RB Leipzig, va pleca în această vară din Germania, iar posibilele destinații sunt nenumărate. În pole-position pentru semnătura fundașului francez se află atât Real Madrid, cât și Bayern Munchen, însă interesate de transferul lui Upamecano sunt și alte cluburi uriașe precum Barcelona, Manchester United, Manchester City, Arsenal sau Chelsea.
Presa din Germania susține că RB Leipzig îl poate vinde pe Dayot Upamecano cu o sumă de peste 65 de milioane de euro, însă rămâne de văzut dacă această sumă rămâne în picioare odată cu criza economică provocată de pandemia de coronavirus. Se pare că plecarea lui Upamecano de la RB Leipzig este iminentă, asta pentru că germanii i-au găsit deja înlocuitor. Este vorba despre un alt fotbalist francez, Tanguy Kouassi, de la Paris Saint Germain

Dayot Upamecano, între Real și Bayern

Fotbal
Marea finală! Tu decizi cine este cel mai bun executant de lovituri libere din istorie.
16/04/2020 LA 05:09
Upamecano va avea de făcut o alegere dificilă între Real Madrid, care are avantajul denumit Zizou, și Bayern, acolo unde adaptarea ar mai lină, fiind vorba despre același campionat. Conducerea clubului galactic speră totuși să aibă un avantaj în lupta cu Bayern, asta pentru că fundașul francez îl are drept idol pe Zinedine Zidane, iar comunicarea în cadrul clubului i-ar fi ușurată.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Suma impresionantă cheltuită de Salzburg pentru "grădinița" care a fost egala lui Bayern
17/02/2022 LA 08:58
Fotbal
Surpriză în topul CIES al celor mai scumpi fotbaliști din lume! Pe ce loc e Mbappe și cine conduce
06/01/2022 LA 13:51