Kylian Mbappe rămâne marele vis al lui Florentino Perez la Real Madrid, iar clubul spaniol a găsit o metodă prin care speră să-l ademenească pe atacantul campioanei mondiale. Real e gata să-l aducă pe fratele lui Kylian, Ethan Mbappe, cel care are doar 13 ani!
Ethan Mbappe a impresionat scouterii la International Champions Cup când a jucat pentru PSG și este considerat o promisiune pentru viitor. Deși Real este interesată de Ethan și deoarece acesta a impresionat, principalul obiectiv rămâne fratele său mai mare.
La doar 21 de ani, Kylian Mbappe este considerat un fenomen, un viitor Balon de Aur și este evaluat la 300 de milioane de euro. Spaniolii de la AS scriu că evoluția de luna trecută a lui Ethan Mbappe le-a dat ideea celor de la Real Madrid de a-l oferta, astfel încât să-i poată urmări progresul îndeaproape în cazul în care va avea un progres similar cu al fratelui său.
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
ACUM 8 ORE
Kylian Mbappe a marcat 78 de goluri în 106 partide pentru Paris Saint-Germain după transferul pentru 180 de milioane de euro de la AS Monaco. Fratele său, Ethan, este de asemenea atacant.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
IERI LA 13:12
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
IERI LA 06:36