Eez Eldin Bahder, născut în anul 1945, nu are un trecut fotbalistic, el fiind un necunoscut în rândul jucătorilor egipteni. Clubul nu a oferit informații referitoare la tipul sau durata contractului semnat de fotbalist.
Federația din Egipt a invitat reprezentanții de la Cartea Recordurilor pentru a-l urmări pe Bahder jucând la un meci din liga a treia egipteană și pentru a-i omologa recordul, care l-ar face, oficial, cel mai vârsnic fotbalist profesionist.
Isaak Hayik, un portar de 73 de ani din Israel, deținea recordul respectiv, după ce, anul trecut, a evoluat într-un meci din ligile inferioare pentru echipa Ironi Or Yehuda .
Ligue 1
Dorit acum câteva luni de Rapid, a semnat cu campioana Franței
ACUM 2 ORE
Un alt caz care a uimit lumea fotbalului a avut loc în această lună, în Japonia. Atacantul Kazuyoshi Miura, în vârstă de 52 de ani, și-a prelungit cu un sezon actuala înțelegere, până în 2021, cu formația Yokohama FC, din liga secundă.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Romanian Liga I
Dinamo "respiră" după transferul lui Sorescu! Cum va folosi banii încasați
ACUM 2 ORE
Cupa Mondială FIFA
FIFA a pus în vânzare biletele pentru Cupa Mondială 2022! Cât costă un bilet la marea finală
ACUM 3 ORE