Recordul mondial de lovituri de departajare era stabilit la un meci din Cupa Namibiei, dar partida dintre amatorii de la Washington și Bedlington este acum subiectul unei investigații de la Guinness Book of World Records.
Partida dintre cele două echipe din liga a 10-a engleză a contat pentru Ernest Armstrong Memorial Cup și s-a terminat la egalitate, 3-3. Bradley Chisholm a fost eroul echipei din Washington a reușit un hattrick și a egalat din penalty în prelungirile meciului. Ce a urmat este de poveste!
Ligue 1
Meci magic al lui Mbappe, imediat după ce a semnat prelungirea cu PSG
ACUM 5 ORE
25-24 la lovituri de departajare pentru Washington și doar 40 de fani au fost martorii acestei partide istorice în care s-au ratat 5 penalty-uri. "Nu știu ce făceam dacă nu era ultima ratare. În doar câteva secunde s-a stins nocturna pentru că plătisem doar până la o anumită oră și nimeni nu și-a imaginat că se poate ajunge atât de târziu în noapte" a declarat Andy Ferguson, managerul gazdelor de la Bedlington Terriers.
Un fotbalist de 17 ani a ratat penalty-ul decisiv, după ce marcase de două ori în timpul seriei nebune de lovituri de departajare.

A căzut un record de 17 ani

În 2005, la un meci din Cupa Namibiei dintre KK Palace și Civics au fost 48 de lovituri de departajare. S-a terminat 17-16 pentru Palace!
Anul trecut, englezii au mai fost o dată aproape de doborârea recordului, dar s-au oprit la 44 de lovituri de departajare. O echipă din Wolverhampton, Old Wulfrunians s-a impus cu 19-18 în octombrie.
Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 6 ORE
Ligue 1
OFICIAL - Mbappe a semnat un nou contract cu PSG. Anunțul starului francez
ACUM 6 ORE