Angelo Ricca joacă al 50-lea lui sezon în liga a treia de amatori din Italia, la Sporting Maiera. Născut în 1956 la Diamante, cel poreclit U Pip a înscris în meciul din deplasare cu San Basile, scor 4-1, la 63 de ani, înregistrând un record, fiindcă a jucat în carieră peste 600 de meciuri. Ricca a promovat pentru prima dată ca profesionist în 1982.
În meciul de pe teren advers, Ricca a jucat 90 de minute și a reușit să și marcheze. Numerele pe care le-a înregistrat Ricca sunt absolut impresionante. Pasiunea lui pentru fotbal nu se oprește la 63 de ani, Angelo Ricca are drept obiectiv să se bucure în continuare pe terenul de fotbal alături de colegii lui de la Sporting Maiera.
Angelo a debutat în fotbal pe când avea 15 ani, la Praia, și a devenit campion cu Calabria în sezonul 1976/77, marcând golul decisiv în finală, în minutul 90. Într-un scurt interviu, antrenorul lui Ricca a vorbit despre cel mai vârstnic fotbalist din echipă: “Este o onoare să-l antrenez. Este mereu prezent și punctual. Luptă pentru locul în echipă cu băieți care i-ar putea fi nepoți”.
Premier League
Erik ten Hag i-a mulțumit lui Pep Guardiola după City-United: "Ne-au adus cu picioarele pe pământ"
ACUM 24 MINUTE
https://i.eurosport.com/2019/12/03/2729450.png
Cupa Mondială FIFA
Motivul pentru care fotbaliștii danezi nu vor fi însoțiți de familii în Qatar la Campionatul Mondial
ACUM 3 ORE
UEFA Europa Conference League
Costel Gâlcă a prefațat jocul FCSB-ului cu Silkeborg. Câte bilete și-au luat fanii români
ACUM 4 ORE