Mircea Rednic (57 de ani) a fost anunțat că va fi înlocuitorul antrenorului Mihai Teja pe banca tehnică a celor de la Poli Iași, dar încă nu a semnat contractul cu gruparea din Moldova. Tehnicianul a precizat că la Poli Iași nu va scoate niciun ban din buzunar pentru a ajuta clubul.
"Am ajuns la un acord cu Iașiul, dar până nu semnez nu dau niciun interviu. Atât pot să spun, că nu se pune problema de finanțator. Astea sunt niște invenții. Eu vin ca antrenor, da? Să nu se mai spună nimic de finanțator, că nu e cazul. E stabilitate la Iași", a spus Mircea Rednic pentru Prosport.

Mircea Rednic, antrenor la Poli Iași

Fotbal
Mircea Rednic revine în fotbal și se va lupta cu Dinamo pentru promovare
04/06/2022 LA 05:00
"Președintele executiv a ajuns la un acord cu cel mai titrat antrenor din Liga 1, Mircea Rednic, care va conduce echipa Politehnicii în următoarea perioada. Semnarea contractului va avea loc în primele zile ale noului an când vom reveni cu informații suplimentare. Mircea Rednic a obținut, ca antrenor principal, două titluri de campion, cu Rapid și Dinamo. El și-a început cariera de antrenor în anul 2000, antrenând echipe importante din campionatul României și Belgiei: Standard Liege, Gent, Mouscron. Îi urăm bun venit și mult succes pe banca Politehnicii Iași!", se arată în comunicatul emis de clubului Politehnica Iași pe site-ul oficial.
Rednic are deja pe masă o listă cu 11 jucători pe care nu-i va mai vedea la reunire: Cobrea, Lopes, Assulin, Devesa, Popadiuc, Bârnoi, Bălan, Bădic, Chelaru, Hațiegan și Șerban. În plus, Rednic va avea un secund-jucător. Golgheterul Andrei Cristea va fi noul secund al lui Poli Iași. Rednic va pregăti echipa pentru playout, acolo unde va da, cel mai probabil, peste Dinamo, echipa de la care a plecat cu scandal.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Ioan Andone îi cere demisia lui Mureșan și face praf un jucător de la Dinamo: "O să vedeți scandal!"
24/12/2021 LA 08:26
Romanian Liga I
Noul plan al lui Dinamo după demiterea lui Rednic! Câți jucători vor pleca de la echipă
22/12/2021 LA 11:58