Mircea Rednic (57 de ani) a fost anunțat că va fi înlocuitorul antrenorului Mihai Teja pe banca tehnică a celor de la Poli Iași, dar încă nu a semnat contractul cu gruparea din Moldova. Tehnicianul a precizat că la Poli Iași nu va scoate niciun ban din buzunar pentru a ajuta clubul.
"Am ajuns la un acord cu Iașiul, dar până nu semnez nu dau niciun interviu. Atât pot să spun, că nu se pune problema de finanțator. Astea sunt niște invenții. Eu vin ca antrenor, da? Să nu se mai spună nimic de finanțator, că nu e cazul. E stabilitate la Iași", a spus Mircea Rednic pentru Prosport.

Mircea Rednic, antrenor la Poli Iași

Romanian Liga I
De ce a refuzat Rednic să revină pe banca lui Dinamo, după ce "câinii" s-au despărțit de Bonetti
15/09/2021 LA 19:26
"Președintele executiv a ajuns la un acord cu cel mai titrat antrenor din Liga 1, Mircea Rednic, care va conduce echipa Politehnicii în următoarea perioada. Semnarea contractului va avea loc în primele zile ale noului an când vom reveni cu informații suplimentare. Mircea Rednic a obținut, ca antrenor principal, două titluri de campion, cu Rapid și Dinamo. El și-a început cariera de antrenor în anul 2000, antrenând echipe importante din campionatul României și Belgiei: Standard Liege, Gent, Mouscron. Îi urăm bun venit și mult succes pe banca Politehnicii Iași!", se arată în comunicatul emis de clubului Politehnica Iași pe site-ul oficial.
Rednic are deja pe masă o listă cu 11 jucători pe care nu-i va mai vedea la reunire: Cobrea, Lopes, Assulin, Devesa, Popadiuc, Bârnoi, Bălan, Bădic, Chelaru, Hațiegan și Șerban. În plus, Rednic va avea un secund-jucător. Golgheterul Andrei Cristea va fi noul secund al lui Poli Iași. Rednic va pregăti echipa pentru playout, acolo unde va da, cel mai probabil, peste Dinamo, echipa de la care a plecat cu scandal.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dinamo caută antrenor | Primele două legende care au refuzat revenirea în Ștefan cel Mare
10/04/2021 LA 04:40
Romanian Liga I
Mircea Rednic, pregătit să salveze Dinamo, dar are o reținere: "Toți dispar când e vorba de bani!"
19/11/2020 LA 16:00