Dinamo a scăpat de una dintre cele mai mari datorii ale clubului. Fanii dinamoviști au depus un efort considerabil și au reușit în cele din urmă să achite aproximativ 100.000 de euro lui Borja Valle. Spaniolul era jucatorul cu cel mai mare salariu dintre cei care au venit la club odată cu Pablo Cortacero.
DDB a anunțat că dacă inițial datoriile însumau 1,2 milioane de euro, acum s-a ajuns la doar 550.000 de euro datorită eforturilor fanilor dinamoviști.

”Refacem Dinamo din bucățele!” Comunicatul DDB

Fotbal
Un fost fotbalist din Premier League, chemat de Putin la război. Tatăl jucătorului, "dărâmat"
ACUM 3 ORE
”Plată uriașă efectuată astăzi Ingrată situație pentru noi, câinilor! Nu e treaba noastră să luăm decizii la nivel sportiv.
DDB a încercat să facă lucrurile cât mai aproape de firesc, deși la Dinamo situația e unică în lume, de aproape 2 ani încoace. În timp ce la cluburile cu organizare de tip socios suporterii plătesc o cotizație simplă, anuală, în cazul lui Dinamo suporterii își țin clubul în viață zilnic, cu bani munciți din greu și luați de la familii.
Situația e dinamică, datoriile amenință, licența bate la ușă, banii trebuie strânși, iar instabilitatea în care acționarul majoritar menține clubul, inclusiv prin procese, îi împiedică pe profesioniști să accepte să vină, deși unii dintre ei sunt dinamoviști. Și să nu își închipuie cineva că aveam pretenția să vină gratis, dimpotrivă, ofertele financiare au fost oneste. Oamenii ăștia însă au avut rezerve, ceea ce e de înțeles, nu vrei să pleci de unde ești, apoi să te dea afară Cortacero, dacă va câștiga procesul. Imaginea lor ar fi avut de suferit!
SUNTEM ABSOLUT SINGURI, OAMENI BUNI!
Am tras clubul ăsta înapoi din ghearele morții, în iarnă, iar de atunci îl menținem pe linia de plutire. Eforturile noastre le oferă angajaților liniște și lumii întregi îi stârnesc admirație, ultimii care au scris despre suporterii lui “Dinamo Bucharest” sunt jurnaliștii din Franța.
Reparăm oalele sparte de alții, aia facem! Adunăm piesele împrăștiate atât de brutal de spanioli pe podea și le lipim, cu mare grijă, la loc. Refacem Dinamo din bucățele!
Achităm datorii, pentru a ajunge în punctul în care să putem construi!
Ultima plată efectuată de Dinamo este către unul dintre jucătorii aduși de acționarul majoritar în condiții financiare exorbitante, mult peste media salarială pe care și-o pot permite toate cluburile din Liga 1, nu doar clubul nostru!
Dinamo a plătit astăzi 463.273 LEI către BORJA VALLE. (foto) Salariul pe 4 luni, din septembrie până în decembrie. Sunt bani promiși prin contract jucătorului de către acționarul majoritar iresponsabil, în numele clubului Dinamo! Sunt bani mulți, pe care Cortacero știa că nu îi va aduce în club niciodată. O ofertă salarială absolut aiuritoare, care se adaugă altor oferte, la fel de iresponsabile, prin care intenționa să îngroape Dinamo, cel mai probabil!”
Fotbal
Rapid, Petrolul și UTA Arad, în grupele Cupei României! Rezultatele zilei + echipele calificate
ACUM 3 ORE
Fotbal
Richarlison a reacționat, după ce a fost atacat cu banane la Paris în amicalul Brazilia – Tunisia
ACUM 5 ORE