În vârstă de 26 de ani, Alexandru Mitriță și-a încheiat de curând perioada de împrumut la Al Ahli, iar acum, internaționalul român urmează a fi cedat la un alt club, dar în Europa de această dată. În cursa pentru semnătura lui Mitriță sunt atât Universitatea Craiova, cât și PAOK Salonic, însă se pare că formația din Grecia are câștig de cauză.
Publicația greacă Gazzetta susține că PAOK a rezolvat deja împrumutul lui Mitriță de la New York City FC. Jurnaliștii greci susțin că "echipele au ajuns la un acord total", iar New York City FC a acceptat să îl împrumute pe român la PAOK. Totuși, gruparea din Salonic trebuie să aștepte ca împrumutul lui Mitriță de la Ahli să fie încheiat oficial, o chestiune de zile sau chiar ore.

Răzvan Lucescu a câștigat cursa cu Reghecampf pentru semnătura lui Mitriță, anunță presa din Grecia

UEFA Europa Conference League
Echipele lui Mitriță și Stanciu continuă în Conference League! Toate rezultatele din ultima etapă
09/12/2021 LA 21:59
Mitriță, adus în MLS pentru 8 milioane de euro, nu a dat randamentul scontat la New York și a fost împrumutat în ultimul sezon la Al Ahli. El mai are contract cu New York City până în vara anului 2022 și a precizat că scopul său este să revină în Europa încă de acum. Un eventual nou împrumut în zona țărilor arabe, de unde de asemenea există interes pentru el, nu e luat în calcul de fotbalist.
New York City ar fi dorit să îl vândă în această vară, pentru a-și recupera din pierderi, însă formația lui Lucescu, ca și Craiova, îl dorește pe român doar dacă acesta vine gratis, sub formă de împrumut. Totuși, grecii sunt clar preferați de americani în acest context, aceștia fiind dispuși să îi suporte integral salariul atacantului de bandă.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Verdict dur pentru Mitriță: ratează duelurile cu Islanda și Liechtenstein! Cât va lipsi de pe teren
25/10/2021 LA 09:30
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16