CSU Craiova a pierdut la limită pe terenul campioanei CFR Cluj și a ajuns la a 4-a înfrângere din acest sezon. Singurul gol al partidei a fost marcat de Andrei Burcă în minutul 20, fundașul ardelenilor trimițând imparabil cu capul în urma unei centrări din corner a lui Petrila.
Craiova a avut câteva șanse de a egala, dar neinspirația din fața porții adverse a atacanților, în special a lui Andrei Ivan, a făcut ca oltenii să nu scoată nimic din duelul din Gruia.
Citește și:
Cupa Mondială FIFA
Povestea de film a eroului Argentinei cu strămoși în Scoția! Tatăl său a jucat cu Maradona
ACUM O ORĂ

Reghecampf, extrem de supărat pe jucători

La finalul partidei, Laurențiu Reghecampf a recunoscut că formația sa a făcut un meci slab și a declarat că așteaptă mai mult de la jucătorii săi, în special din punctul de vedere al atitudinii.
"Nu mi-a plăcut atitudinea și comportamentul nostru, mai ales în prima repriză. Am avut și puțin ghinion, am ratat câteav ocazii, dar nu mi-a plăcut cum am jucat și trebuie să ne trezim pentru că pierdem multe puncte și nu e bine.
Astăzi s-a jucat foarte slab din partea noastră. Avem foarte multe ocazii și ratăm cu seninătate foarte multe ocazii. De la fiecare jucător aștept mai mult, să facă pasul următor, să arate caracter, atitudine, să arătăm ca o echipă care vrea să câștige campionatul", a spus antrenorul oltenilor.
CSU Craiova are doar 13 puncte în clasament după 9 etape și ocupă pozția a 9-a. În etapa viitoare, oltenii vor juca acasă cu Dinamo, un meci la îndemână ținând cont de situația dificilă pe care o traversează clubul din Ștefan cel Mare. Până atunci însă, Craiova are șansa revanșei în fața CFR-ului, cele 2 echipe urmând a se întâlni peste 3 zile în Cupa României.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223565.jpg
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi a dezvăluit care e marele avantaj al Argentinei în Qatar! "E punctul forte al echipei"
ACUM 2 ORE
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi, record negativ la Campionatul Mondial! E primul jucător din istorie care pățește asta
ACUM 2 ORE