Se reia fotbalul în Insulele Feroe! Federația a anunțat că prima etapă va avea loc în data de 9 mai în sezonul din 2020, în această țară jucânduse în sistemul primăvară-toamnă.
Insulele Feroe ar fi prima asociație din cadrul UEFA care reia fotbalul. Doar 185 de noi cazuri au fost anunțate în ultima zi în această țară și niciun deces.

Reguli stricte

Premier League
Premier League a ajuns la un acord cu UEFA. Ce se va întâmpla cu sezonul actual
23/04/2020 LA 04:59
Campionatul din Insulele Feroe trebuia să înceapă în luna martie, însă a fost suspendat din cauza pandemiei de COVID-19. Însă pentru a se relua jocul, Federația a stabilit câteva reguli stricte pentru jucători astfel încât să se limite orice pericol.
  • Partidele se vor disputa fără spectatori
  • Jucătorilor le este interzis să scuipe pe gazon sau să-și sufle nasul
  • Mingea va fi dezinfectată
  • Toți jucătorii și staff-ul trebuie să-și spele mâinile înainte de startul partidei
  • Fiecare jucător va avea propria sticlă de apă
  • Fiecare club organizator va trebuie să pună la dispoziție câte 2 vestiare pentru echipe
Pedro Tarancon, un jucător spaniol de la AB Argir, a vorbit despre aceste reguli din fotbalul din Insulele Feroe într-un interviu pentru Mundo Deportivo.
Sunt luate multe măsuri de siguranță, însă revenim la normal. Pe 20 aprilie s-au redeschis școlile și acum ne putem antrena împreună după ce în prealabil erau permise grupuri de maxim 5 jucători. Vom urma regulile impuse, sănătatea e pe primul plan, însă e frumos să joci fotbal așa că ne vom adapta.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Devine coleg cu Dorin Rotariu
ACUM 9 MINUTE
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM 41 MINUTE