Inter Milano a decis să suspende întreaga activitate a tuturor echipelor de juniori din cauza epidemiei de coronavirus. Formaţia Primavera a clubului nu se va prezenta la meciul cu Rennes, din UEFA Youth League, astfel că va pierde la masa verde. Partida ar fi trebuit să aibă loc miercuri, la Florenţa, însă echipa franceză se va califică automat mai departe.
Inter a anunţat că obiectivul principal al clubului este protejarea jucătorilor, mulţi dintre ei minori, a antrenorilor şi a celorlalţi angajaţi ai clubului. Formaţia italiană este situată în regiunea Lombardia, care este plasată în carantină până la data de 3 de aprilie din cauza epidemiei de coronavirus. Clubul îşi va continua activitatea, pentru moment, doar la nivelul primei echipe. Afectat de această decizie este şi Cristian Chivu. Fostul căpitan al naţionalei României este antrenorul formaţiei U17 a celor de la Inter Milano.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 41 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 2 ORE
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM 2 ORE