Elevele pregătite de Florin Bugar aveau nevoie de o victorie pentru a rămâne în cărțile calificării, după singurul punct obținut în cele două etape disputate, împotriva Slovaciei, succedat de o înfrângere neverosimilă suferită în deplasare contra Franței, scor 0-7.
În partida disputată în capitala Macedoniei de Nord, Skopje, tricolorele au deschis scorul în minutul 6 prin Bianca Ienovan, pentru ca la patru minute după startul reprizei secunde, Mădălina Tătar să dubleze avantajul selecționatei României, ajungând astfel la a doua reușită în campania de calificare pentru Campionatul European din 2020, după golul egalizator din lovitură de la 11 metri marcat împotriva Slovaciei. În minutul 71, aceeași Tătar ratează o lovitură de pedeapsă, pentru ca la șase minute distanță să se revanșeze și să ofere o pasă decisivă coechipierei sale, Carmen Marcu.
Liga
Tensiunea crește în jurul cazului Ousmane Dembele. "Liderii Barcei îl pierd din cauza lor"
ACUM O ORĂ
În urma acestei victorii, România încheie grupa 1 pe locul al treilea, la egalitate de puncte cu Slovacia, însă dezavantajată datorită golaverajului favorit slovacelor, cu șapte goluri marcate și tot atâtea goluri primite, față de tricolore cu doar patru goluri marcate și opt goluri primite. Cu toate acestea, România se află printre cele mai bune patru echipe clasate pe locul al treilea în preliminarii, alături de Belarus, Israel și Bosnia și Herțegovina, asigurându-și astfel biletele pentru turneul organizat în perioada 21 iulie-2 august 2020.
Romanian Liga I
Rapid București și CFR Cluj au punctat cu noi achiziții pe piața transferurilor
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Dinamo a anunțat azi încă două achiziții! Un portar crescut de PSG vine în Ștefan cel Mare
ACUM 3 ORE