Răspândirea noului coronavirus a forțat lumea sportului să-și suspende activitatea pentru a evita o și mai mare propagare a virusului. Totuși, fotablul s-a reluat în Germania și Spania și urmează a reveni și în celelalte mari campionate ale lumii. Premier League revine pe canalele Eurosport începând cu 17 iunie, iar reconstrucția poate începe.
Publicația germană, Bild, anunță faptul că în ceea ce privește Champions League, vom avea parte de o serie de modificări, printre care și locul de desfășurare al partidelor rămase de disputat pentru calificarea în sferturile de finală. Germanii de la Bild transmit faptul că meciurile rămase ar putea avea loc în Lisabona.

Returul Barca - Napoli poate fi mutat din Spania

Liga
Punct final în La Liga. Villarreal prinde UEFA Conference League după succesul de pe Camp Nou
IERI LA 21:51
În sferturile de finală sunt calificate deja Atalanta, RB Leipzig, Paris Saint-Germain și Atletico Madrid, însă nu este clar ce se va întâmpla cu meciurile retur rămase de disputat în optimile de finală: Manchester City - Real Madrid, Bayern - Chelsea, Juventus - Lyon și Barcelona - Napoli. În același timp, având în vedere reducerea numărului de meciuri și startul noului sezon, finala UCL ar putea fi programată cu o săptămână mai devreme, sâmbătă, 22 august.
UEFA a precizat, însă, luna trecută că sunt luate în calcul "diverse opţiuni" pentru finalizarea celor două competiţii. Asta ar putea include disputarea meciurilor rămase de jucat în fiecare cupă într-o singură locaţie şi disputarea sferturilor de finală şi a semifinalelor într-o singură manşă, în loc de două. Un anunț oficial va veni din partea UEFA la data de 17 iunie, când este programată o ședință a Comitetului Executiv. Pe lângă principala competiție europeană, forul european trebuie să găsească o soluție și pentru Europa League.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21