Fotbal

Revenire de senzație la Juventus! Andrea Pirlo a fost numit antrenor al echipei Under-23

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Andrea Pirlo a fost numit antrenor al echipei Under-23

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
30/06/2020 la 15:56

Andrea Pirlo își va începe cariera de antrenor la una dintre echipele pentru care a scris istorie, dar la gruparea Under-23.

Fostul mijlocaş Andrea Pirlo va reveni la Juventus Torino, unde va fi antrenor al echipei Under-23. Pirlo are 40 de ani şi a jucat ultimul meci din activitate pentru New York City în noiembrie 2017, iar acum debutează oficial pe banca tehnică a echipei Under-23 a Juventus. Anunțul a fost făcut de Gianluca Di Marzio, jurnalist la Sky Sports Italia. "Pirlo se va întoarce la Juventus pentru a antrena formația U23", a scris pe Twitter Gianluca Di Marzio.

Chiar dacă a declarat în mai multe rânduri că își dorește să debuteze ca antrenor la o echipă de seniori, se pare că torinezii de la Juventus l-au convins pe Pirlo să înceapă cu munca de jos la echipă. "Sunt mai tentat să încep antrenoratul la seniori, nu la echipe de tineret", susținea, în urmă cu o lună, Andrea Pirlo, într-un interviu pe o rețea de socializare.

Fotbal

#DORdeSPORT. 15 ani de la "Miracolul de la Istanbul": cea mai frumoasă revenire într-o finală de UCL

25/05/2020 LA 10:27

Andrea Pirlo, revenire de senzație în fotbal

Andrea Pirlo, care a evoluat la cele trei mai cluburi italiene (Inter Milano, AC Milan, Juventus), a câştigat de două ori Champions League şi de şase ori campionatul Italiei. El este campion mondial cu Italia în 2006. Fostul mijlocaș a evoluat în 116 partide pentru reprezentativa Italiei și a înscris 13 goluri.

Pirlo era printre starurile care urmau să fie prezente la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, de la Cluj. Ediţia a treia a evenimentului Sports Festival, care urma să aibă loc la Cluj-Napoca în perioada 11-14 iunie, a fost reprogramată pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus.

Fotbal

Mutu a anunțat primii doi fotbaliști invitați la retragerea sa. Va fi plin de vedete la Cluj!

21/10/2019 LA 14:41
Fotbal

Sports Festival 2020 | Pirlo, Totti și Ibrahimovic, invitați la meciul de retragere al lui Mutu

09/10/2019 LA 14:25
Subiecte asemănătoare
FotbalAndrea Pirlo
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol