Fostul mijlocaş Andrea Pirlo va reveni la Juventus Torino, unde va fi antrenor al echipei Under-23. Pirlo are 40 de ani şi a jucat ultimul meci din activitate pentru New York City în noiembrie 2017, iar acum debutează oficial pe banca tehnică a echipei Under-23 a Juventus. Anunțul a fost făcut de Gianluca Di Marzio, jurnalist la Sky Sports Italia. "Pirlo se va întoarce la Juventus pentru a antrena formația U23", a scris pe Twitter Gianluca Di Marzio.
Chiar dacă a declarat în mai multe rânduri că își dorește să debuteze ca antrenor la o echipă de seniori, se pare că torinezii de la Juventus l-au convins pe Pirlo să înceapă cu munca de jos la echipă. "Sunt mai tentat să încep antrenoratul la seniori, nu la echipe de tineret", susținea, în urmă cu o lună, Andrea Pirlo, într-un interviu pe o rețea de socializare.

Andrea Pirlo, revenire de senzație în fotbal

Premier League
"Ronaldo nu e nici măcar în top 5!" Starul lui United, făcut praf de un fost atacant de la Real
ACUM 13 ORE
Andrea Pirlo, care a evoluat la cele trei mai cluburi italiene (Inter Milano, AC Milan, Juventus), a câştigat de două ori Champions League şi de şase ori campionatul Italiei. El este campion mondial cu Italia în 2006. Fostul mijlocaș a evoluat în 116 partide pentru reprezentativa Italiei și a înscris 13 goluri.
Pirlo era printre starurile care urmau să fie prezente la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, de la Cluj. Ediţia a treia a evenimentului Sports Festival, care urma să aibă loc la Cluj-Napoca în perioada 11-14 iunie, a fost reprogramată pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus.
Serie B
Dennis Man și Valentin Mihăilă ar putea fi antrenați la Parma de o legendă a Italiei
06/10/2021 LA 13:53
Liga
Cine sunt favoriții caselor de pariuri pentru a ajunge la Barcelona! Pe ce loc e Mourinho
05/10/2021 LA 14:01