Edi Iordănescu a fost în Italia pentru a urmări și discuta cu jucătorii români care evoluează în peninsulă. Noul selecționer nu a ratat ocazia să discute cu Ciprian Tătărușanu, cel care evoluează în prezent la AC Milan. Portarul de 36 de ani s-a retras de la echipa națională în noiembrie 2020, dar nu scoate din calcul o eventuală revenire în tricoul României.
În urma acestei discuții, Edi Iordănescu a declarat că, în cazul în care vor exista probleme la nivelul portarilor înaintea unui meci important al naționalei României, atunci există șanse ca Ciprian Tătărușanu să dea o mână de ajutor:
"Am avut o întâlnire amicală cu Tătărușanu, a fost o discuție mai complexă, am vrut să văd exact motivele pentru care s-a retras, mai ales că noi am lucrat în trecut la Steaua. Am înțeles poziția lui.
Fotbal
Așa a sărbătorit Manchester City al 4-lea titluri în ultimii 5 ani
ACUM 40 MINUTE
Dacă va veni un joc foarte important și vom avea probleme mari la nivelul portarilor, atunci e posibil să primim de la Tătărușanu o mână de ajutor", a declarat Edi Iordănescu, la lansarea magazinului oficial al echipei naționale de fotbal.
Citește și:

Edi Iordănescu a recunoscut că postul de portar îi dă bătăi de cap

Edi Iordănescu urmează să își facă debutul pe banca naționalei României pe 25 martie, atunci când echipa națională va disputa un meci amical contra naționalei Greciei. Înaintea debutului, noul selecționer a recunoscut că postul de portar la națională este o problemă, deoarece portarii din străinătate, precum Niță sau Ionuț Radu nu joacă, iar cei tineri, precum Andrei Vlad, au probleme în campionatul intern:
"E un subiect sensibil cu portarii. Niță nu traversează o perioadă bună. Avem și alți portari în situații mai puțin bune. Am vorbit și cu Radu, nu era foarte fericit, nu joacă aproape deloc. Avem în valul doi portari foarte tineri, care au anumite probleme, cum e cazul lui Vlad", a mai spus Edi Iordănescu.
Programul României în luna martie
  • 25 martie 2022: România - Grecia (ora 20:15)
  • 29 martie 2022: Israel - România
Programul României în Liga Națiunilor
  • 4 iunie 2022: Muntenegru – ROMÂNIA (ora 21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA (ora 21:45)
  • 11 iunie 2022: ROMÂNIA – Finlanda (ora 21:45)
  • 14 iunie 2022: ROMÂNIA – Muntenegru (ora 21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – ROMÂNIA (ora 21:45)
  • 26 septembrie 2022: ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina (ora 21:45)
https://i.eurosport.com/2022/03/10/3335247.jpg
Fotbal
Premier League | Un sezon magic plin de emoții și trăit la intensitate maximă
ACUM O ORĂ
Bundesliga
Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Marco Rose! Cine va antrena echipa din noul sezon
ACUM O ORĂ