Dinamo, care și-a schimbat ieri componența conducerii, poate da lovitura în perioada următoare! După ce grupul de investiţii spaniol a cumpărat clubul, echipa din Ştefan cel Mare se poate alege şi cu un antrenor de titlu. Este vorba despre Cosmin Contra.Pablo Cortacero și-ar dori să-l aducă în Ștefan cel Mare pe fostul jucător și antrenor al dinamoviștilor pentru că înțelege ambele tabere, atât cea iberică, cât și cea românească.
Fostul selecţioner a vorbit despre posibilitatea de a prelua Dinamo şi a recunoscut faptul că are o înţelegere verbală cu noua conducere a clubului. Contra a precizat, de asemenea, că este încântat de proiectul propus de spaniolii de la Dinamo şi aşteaptă telefonul pentru a veni la negocieri.

Cosmin Contra, în pole-position să preia echipa de la Mulțescu

Fotbal
Cosmin Contra, aproape de a da lovitura! Antrenorul este pe lista scurtă a unei echipe din Anglia
06/02/2021 LA 11:02
"Îi cunosc pe noii investitori. Am o înţelegere verbală cu ei, în sensul că atunci când vor cumpăra clubul ne vom aşeza la masa negocierilor. Dacă mă vor suna o să vin să negociez cu ei. Dacă voi fi sunat şi proiectul este serios, iar discuţiile merg pe un făgaş normal, de ce nu? Întotdeauna am zis că un proiect serios este atrăgător, mai ales că sunt oameni pe care-i cunosc şi mi-au transmis linişte. Îşi doresc cam acelaşi lucru pe care mi-l doresc eu la o echipă de fotbal. Dacă voi fi sunat şi ne vom înţelege să mergem împreună în acest proiect. Dacă nu, eu voi fi alături de ei şi sper din toată inima să reuşească în ceea ce vor să facă", a declarat Cosmin Contra pentru Antena Sport.
Spaniolii au în plan să poartă discuții și cu suporterii, însă aceștia vor rămâne parte activă în club, ca acționari. Din informațiile Eurosport, directorul tehnic va fi un spaniol, iar ibericii sunt hotărâți să aducă o firmă de marketing care să facă din Dinamo un club profesionist cu ambiții de competiții europene.
Fotbal
Cosmin Contra, contactat de presa din Spania după scandalul de rasism al lui Colțescu: "E terminat!"
09/12/2020 LA 15:16
Romanian Liga I
Cosmin Contra a reacționat nervos după FC Argeș - Dinamo 0-1
05/12/2020 LA 05:29