Dinamo, care și-a schimbat ieri componența conducerii, poate da lovitura în perioada următoare! După ce grupul de investiţii spaniol a cumpărat clubul, echipa din Ştefan cel Mare se poate alege şi cu un antrenor de titlu. Este vorba despre Cosmin Contra.Pablo Cortacero și-ar dori să-l aducă în Ștefan cel Mare pe fostul jucător și antrenor al dinamoviștilor pentru că înțelege ambele tabere, atât cea iberică, cât și cea românească.
Fostul selecţioner a vorbit despre posibilitatea de a prelua Dinamo şi a recunoscut faptul că are o înţelegere verbală cu noua conducere a clubului. Contra a precizat, de asemenea, că este încântat de proiectul propus de spaniolii de la Dinamo şi aşteaptă telefonul pentru a veni la negocieri.

Cosmin Contra, în pole-position să preia echipa de la Mulțescu

Romanian Liga I
CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu! Cele două nume de pe lista conducerii din Gruia
17/09/2022 LA 19:07
"Îi cunosc pe noii investitori. Am o înţelegere verbală cu ei, în sensul că atunci când vor cumpăra clubul ne vom aşeza la masa negocierilor. Dacă mă vor suna o să vin să negociez cu ei. Dacă voi fi sunat şi proiectul este serios, iar discuţiile merg pe un făgaş normal, de ce nu? Întotdeauna am zis că un proiect serios este atrăgător, mai ales că sunt oameni pe care-i cunosc şi mi-au transmis linişte. Îşi doresc cam acelaşi lucru pe care mi-l doresc eu la o echipă de fotbal. Dacă voi fi sunat şi ne vom înţelege să mergem împreună în acest proiect. Dacă nu, eu voi fi alături de ei şi sper din toată inima să reuşească în ceea ce vor să facă", a declarat Cosmin Contra pentru Antena Sport.
Spaniolii au în plan să poartă discuții și cu suporterii, însă aceștia vor rămâne parte activă în club, ca acționari. Din informațiile Eurosport, directorul tehnic va fi un spaniol, iar ibericii sunt hotărâți să aducă o firmă de marketing care să facă din Dinamo un club profesionist cu ambiții de competiții europene.
Romanian Liga I
Balint, OUT de la Craiova înainte de returul cu Zorya! 2 nume mari pe lista posibililor înlocuitori
08/08/2022 LA 14:15
Saudi Arabian Premier League
Cosmin Contra înlocuit cu Nuno Espirito Santo, la Al Ittihad
05/07/2022 LA 05:32