"Barcelona vrea 4 jucători, pentru a construi o echipă în jurul lui Messi", e titlul dat astăzi de sursa citată, jurnaliștii spanioli anunțând o adevărată "revoluție" pe Camp Nou.
A doua repriză a partidei cu Real Madrid, de duminică, a arătat o Barcelona mai slabă ca niciodată. Jucătorii lui Setien au fost de nerecunoscut, suferind enorm la capitolele forță și determinare.
Șefii clubului au înțeles că acest lot e unul limitat, incapabil să câștige Champions League, astfel că au de gând să investească masiv pentru ca Barcelona să redevină o formație care să domine Europa.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
ACUM O ZI
"Barcelona vrea cu orice preț să evite greșelile din sezonul trecut și vrea să construiască o formație puternică în jurul lui Messi. Clubul știe deja ce trebuie să aducă: cel puțin doi fundași și doi atacanți, unul dintre ei capabil să îndeplinească rolul de număr "9", astfel încât să îl înlocuiască pe Luis Suarez. În funcție de oportunitățile care o să apară pe piață, oficialii clubului se gândesc și la posibilitatea de a aduce un mijlocaș", notează sport.es.

Țintele Barcelonei pentru la vară

În apărare va fi nevoie, așadar, de un fundaș central, în condițiile în care clubul are doar trei variante în acest moment: Pique, Lenglet și Umtiti. De asemenea, se dorește aducerea unui fundaș dreapta de mare valoare, care să umple golul lăsat de Dani Alves. Din 2016, de când brazilianul a părăsit Nou Camp, nimeni nu a reușit să aibă prestații constant bune pe acea poziție, care a devenit una vulnerabilă pentru formația blaugrana.
Cele mai mari probleme va avea Barcelona în identificarea acelui număr "9", mai ales că misiunea acelui fotbalist va fi una extrem de complicată. Luis Suarez a avut prestații fantastice în ultimii ani, transformându-se într-unul dintre cei mai buni golgheteri din istoria clubului, însă vârsta a început să își spună cuvântul în ceea ce îl privește. Uruguayanul nu mai e o soluție pe termen lung, iar conducerea trebuie să găsească un atacant tânăr, cu cifre impresionante.
În ceea ce privește al doilea jucător de atac, sport.es susține că Barcelona ar putea să revină pe pista "Neymar", fotbalist pe care l-a curtat intens și în vara trecută, înainte de a-l aduce pe Griezmann, de la Atletico Madrid.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35