Riise și fiica sa se întorceau în Alesund (Norvegia), când un obstacol le-a apărut în cale. În disperare, fostul fotbalist a tras brusc de volan, iar mașina a intrat direct în grilajul de pe marginea drumului. Cei doi pasageri au fost conștienți după accident, însă au fost transportați preventiv la spital, pentru câteva controale de rutină.
Agentul lui Riise, Erland Bakke, a oferit mai multe detalii despre accident și starea în care se află cei doi:
"Riise o aducea pe Ariana acasă, la Alesund. Chiar înainte să ajungă, un obstacol aflat pe carosabil l-a forțat să tragă de volan în stânga, izbindu-se de parapeți. Cei doi se află în stare stabilă și vor rămâne sub observația medicilor până dimineață.", a spus agentul, pentru Dagbladet.
Fotbal
Cel mai ciudat caz de coronavirus. Ce se întâmplă cu Rugani, la o lună după ce a fost testat pozitiv
08/04/2020 LA 15:15
Serviciile de urgență au ajuns imediat la locul accidentului, însă din fericire cei doi nu au suferit vreo lovitură severă. Cu toate acestea, mașina a fost declarată daună totală.

Mesajul lui Riise, după accident

După ce a părăsit spitalul, Riise i-a asigurat fanii săi că el și fiica sa sunt în regulă:
"Eu și Ariana am fost implicați într-un accident noaptea trecută. Amândoi suntem bine, am petrecut noaptea la spital pentru mai multe controale. Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, apreciez enorm. Rămâneți în siguranță și aveți grijă de voi.", a scris Riise, pe contul de Instagram.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
ACUM 7 MINUTE
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM 19 MINUTE