„Sunt sigur că Cristian Chivu ar fi fost un transfer bun pentru Barcelona, pentru că Ronald Koeman a jucat într-un rol similar pe teren,” a spus fostul star al Barcelonei.
„Astfel, ar fi știut mai bine decât alții ce calități avea nevoie pentru a fi fundaș central. Românul a jucat la cluburi importante italiene (Roma și Inter) și a fost un jucător de top în anii petrecuți acolo. Ar fi putut să se potrivească foarte bine stilului de joc de atunci al Barcelonei.”
Chivu a devenit recent antrenor deținător de licența UEFA Pro, terminând cu succes cursurile de antrenorat alături de alți jucători celebri precum actualul manager al lui Juventus, Andrea Pirlo, sau Thiago Motta. Fostul jucător român este antrenorul echipei U18 a lui Inter în acest sezon.
Africa Cup of Nations
Caz incredibil la Cupa Africii pe Națiuni. Echipa fără portar!
ACUM 2 MINUTE

Este momentul potrivit pentru Koeman la Barcelona

„Cred că orice are momentul său la care să se întâmple și chiar dacă a avut șansa asta în trecut, acum a venit cu multă experiență acumulată în job-uri importante la diverse cluburi și chiar și echipe naționale. Acesta ar putea fi momentul potrivit, pentru că acum este mult mai pregătit pentru marea provocare ce îl așteaptă,” crede Rivaldo.

Rivaldo își dorește să se implice la Barcelona

Rivaldo a vorbit pentru Betfair și de o posibilă implicare a sa la Barcelona, odată cu alegerile pentru Președintele clubului care se vor desfășura în toamnă. La curent cu zvonurile privind potențialii candidați, Rivaldo s-a arătat încântat de o colaborare pentru a-și ajuta clubul de suflet.
„Momentan nu am fost contactat de nimeni, însă așa cum am zis-o și în interviuri din trecut, sunt mereu dispus să vorbesc cu oamenii și eventual să colaborez într-un proiect viitor.
Ca mare fan al Barcelonei, sunt mereu dispus să ajut dacă abilitățile mele îmi permit. Așadar, doar după ce aș purta o conversație cu un potențial candidat aș putea să știu dacă pot ajuta.”

”Laporta este un candidat puternic pentru un al doilea său mandat” - Rivaldo

Rivaldo este de părere că Joan Laporta ar putea fi o alegere bună pentru a conduce Barcelona, date fiind rezultatele obținute de club în primul său mandat de Președinte.
„Conform celor din presă, Joan Laporta ar putea fi unul dintre noii candidați, după ce a mai fost Președinte al Barcelonei între 2003 și 2010. A fost o perioadă în care Barcelona a dominat fotbalul cu o echipădespre care încă se spune că e posibil să fi fost cea mai bună din istorie. Jucătorii din La Masia precum Xavi, Iniesta, Puyol sau Messi au contribuit la realizările acelor vremuri sub conducerea lui Laporta. Din acest motiv cred că este un candidat foarte puternic pentru un al doilea său mandat de Președinte la alegerile din martie.”
Romanian Liga I
Meci cu 5 goluri la Ovidiu, Farul – FC U Craiova 3-2. Cum arată clasamentul în zona play-off
ACUM 26 MINUTE
Fotbal
OFICIAL | Mario Balotelli revine în naționala Italiei, înainte de meciurile de baraj pentru CM
ACUM 2 ORE