„Nu văd de ce nu ar putea fi considerat un viitor titular pentru AC Milan,” a spus Rivaldo, în contextul în care contractul lui Gianluigi Donnarumma expiră în această vară.
Așa este atunci când vezi un portar care își demonstrează valoarea mereu atunci când este introdus pe teren de către antrenor, un portar cu experiență mare la nivel internațional pentru echipa națională a României. Tătărușanu pare să aibă toate calitățile necesare și experiența pentru o asemenea responsabilitate.
Tătărușanu a apărat un 11 metri decisiv în partida câștigată de Milan la loviturile de departajare, în fața lui Torino, jucând excelent și în timpul regulamentar. Rivaldo consideră că Milan este pe cale să se întoarcă la strălucirea din anii de glorie, spunând că liga italiană este competitivă în acest sezon.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 42 MINUTE
„AC Milan și-a îmbunătățit mult jocul sub conducerea lui Stefano Pioli, în special în acest sezon. Este pe primul loc în clasament și joacă bine, dar suntem abia spre jumătatea competiției din Italia, așa că multe lucruri se mai pot întâmpla până la final,” a spus ambasadorul Betfair.
https://i.eurosport.com/2021/01/13/2970109.jpg

AC Milan merită să fie în Champions League

„Serie A este foarte competitivă în acest moment. Cluburi precum Inter, AS Roma sau Atalanta s-au anunțat de asemenea ca echipe contracandidate la titlu pentru AC Milan sau Juventus.”, a declarat Rivaldo.
„Milan are o tradiție mare în fotbal și ar fi important pentru club ca măcar să încheie campionatul pe un loc de Champions League. Este un club care este demn de competiția principală europeană, care a avut jucători excelenți și sper ca Milan să devină la fel de puternici precum erau înainte.”, a precizat el.
https://i.eurosport.com/2021/01/17/2973516.jpg

Cristiano Ronaldo poate face diferența

Întrebat dacă Juventus și-a pierdut controlul asupra ligii pe care a câștigat-o de 9 ori la rând, Rivaldo consideră că torinezii încă au un cuvânt de zis: „Nu cred că Juventus și-a pierdut forța. Echipa a dominat fotbalul din Italia pentru mult timp și toate celelalte vor săo oprească. Toți caută modalități de a anula punctele forte ale ei, așa că devine mai greu, însă Juve continuă să câștige titluri și chiar și în acest an este încă în luptă pentru titlu. Un jucător senzațional precum Cristiano Ronaldo poate face diferența de multe ori.”
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 2 ORE