”Messi visează să fie campion mondial astfel că trebuie să mai joace până cel puțin în 2022 și retragerea lui depinde de acest lucru. Trebuie săcontinue să joace la cel mai înalt nivel”, a afirmat Rivaldo.
”Dacă va continua să fie relevant în fotbal, dacă va continua să câștige titluri, nu va lua în considerare să se retragă, însă în 2-3 ani, lucrurile s-ar putea schimba. Dacă își va piede din viteză sau eficiență, ar putea lua în considerare retragerea”, a adăugat brazilianul.
În ceea ce privește lui Cristiano Ronaldo de la ceremonia Balonului de Aur, Rivaldo nu consideră că a fost un gest lipsit de respect: ”Nu este ceva nou. Și Messi a lipsit de la o ceremonie când nu a câștigat. Nici nu știm de ce a lipsit”.
Liga
Fotbalistul dorit de 3 cluburi din Anglia pune condiții pentru a-și prelungi contractul cu Barcelona
ACUM 4 MINUTE
https://i.eurosport.com/2019/08/03/2649355.jpg
Mai mult, Rivaldo consideră că Ronaldo trebuia să fie peste Virgil van Dijk în clasament: ”Van Dijk este un fundaș foarte bun, dar fotbalul este frumos datorită golurilor, driblingurilor și al momentelor de strălucire ale atacanților”, a afirmat Rivaldo, care a câștigat Balonul de Aur în 1999.
”Pe vremea mea, premiul nu era atât de mediatizat. În cazul meu, cei de la France Football au venit la Barcelona, mi-au dat premiul, l-am prezentat pe Camp Nou și asta a fost. Nu a fost ca gala de acum”, a afirmat Rivaldo.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
ACUM O ORĂ
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM 2 ORE