"Am auzit că Viitorul Constanța s-a unit acum cu un alt club important al orașului și cele două vor dezvolta o nouă infrastructură, astfel încât vor deveni mai puternice în viitor", a spus Rivaldo într-un interviu Betfair.
Brazilianul consideră prielnică revenirea lui Hagi pe banca tehnică a clubului constănțean: "Faptul că Gică Hagi a revenit pe banca tehnică ar putea fi un element crucial pentru club, fiindcă după plecarea sa acesta nu a mai avut aceleași rezultate. Dacă echipa își dorește să redevină o candidată la titlu, faptul că Hagi s-a întors ca antrenor nu poate decât să ajute."
Vom afla mai multe despre viitorul lui Messi curând
Romanian Liga I
Peluza Cătălin Hîldan a anunțat prima pentru Dinamo, la jocul de baraj cu U Cluj
ACUM 3 ORE
Rivaldo crede că viitorul lui Lionel Messi va fi aflat curând, spunând că decizia a fost deja probabil luată. Argentinianul a reușit să câștige primul său trofeu major cu echipa națională în weekend, învingând cu 1-0 marea rivală Brazilia în finala Copa America.
"Cred că nu ar fi avut sens ca Barcelona și Messi să anunțe ceva cât timp jucătorul era alături de echipa națională. Sunt sigur că decizia a fost luată deja, dar momentan doar familia trebuie să știe despre viitorul său. Mă gândesc că vom afla mai multe în săptămâna asta, odată ce s-a încheiat Copa America", a spus Rivaldo.
"Chiar dacă nu are o importanță la fel de mare ca și Cupa Mondială, sunt sigur că Messi se bucură enorm de victoria în acest turneu, dat fiind că este primul său astfel de succes cu echipa națională. A fost ceva ce i-a lipsit întreaga carieră și a adăuga acest titlu în palmares a fost foarte important pentru el."
Întrebat despre diferențele dintre EURO și Copa America, competiții desfășurate concomitent săptămânile trecute, Rivaldo a spus că în Europa există mai multe echipe puternice, dar și rezultate mai imprevizibile.
"Copa America este o competiție importantă pentru echipe și jucători, dar există multe diferențe față de Campionatul European în ce privește structura, calitatea terenurilor, competiția dintre echipe, și așa mai departe. La Euro sunt mult mai multe echipe puternice, ceea ce îl face mai puțin previzibil. La Copa America am văzut cele două mari favorite mergând până în finală", a concluzionat Rivaldo pentru Betfair.
Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Rivaldo, vizitați www.betfair.com/rivaldo.
Despre Betfair:
Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Antrenament reușit pentru olteni înainte de barajul pentru Europa
ACUM 3 ORE
Fotbal
Dybala, la mare căutare. Un club de top din Premier League s-a întâlnit cu agenții jucătorului
ACUM 6 ORE