Rivaldo e convins că Barcelona e pe drumul cel bun după revenirea în fruntea clubului a lui Laporta. Messi este cheia revenirii Barcelonei în lupta perntru titlu în La Liga. În 2021, Messi a fost extraordinar și catalanii sunt acum la doar 4 puncte de liderul Atletico.
„Barcelona și-a îmbunătățit foarte mult forma în ultimele săptămâni, beneficiind de forma superbă a lui Lionel Messi și de alagerea unui nou președinte. Superstarul argentinian pare mult mai conectat de echipă de la venirea lui Joan Laporta și președintele știe asta. Din acest motiv cred tot mai mult că Messi poate ajunge la un nou acord și poate semna un nou contract pentru a rămâne la club câțiva ani. Messi a beneficiat de o încredere mai mare de la alegerea noului președinte, cu care are o relație bună, și șansele ca el să ia în considerare să rămână la Barcelona au crescut.” a spus Rivaldo, ambasadorul Betfair.
https://i.eurosport.com/2021/03/11/3009719.jpg
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
ACUM 8 ORE
Koeman este omul potrivit la locul potrivit? E o întrebare la care mulți fani catalani, dar și olandezi să-au grabit să răspundă NU. Rivaldo este mai ponderat și cere timp pentru ca Barcelona să devină echipa lui Koeman. Tehnicianul olandez a început ezitant sezonul, dar în 2021 a demonstrat că merită să fie pe Camp Nou.
„Am mai menționat că ar fi nedrept ca Ronald Koeman să fie demis la finalul sezonului așa că mă bucură știrea conform căreia e posibil să rămână la echipă. El se descurcă foarte bine într-un moment dificil pentru club, așa că eu consider că merită să i se ofere mai mult timp pentru a construi echipa. Koeman pare să aibă o relație bună cu Messi și a oferit ocazii și jucătorilor tineri, care pot fi importanți în construirea noii Barcelona.Munca lui se vede răsplătită și la nivelul echipei naționale a Spaniei, unde Pedri a fost selecționat și alții l-ar putea urma. Încrederea pe care Koeman le-a oferit-o tinerilor este crucială pentru Luis Enrique, el putând profita de ea și la echipa națională.” a spus Rivaldo.
https://i.eurosport.com/2021/03/10/3009266.jpg

Rivaldo crede că Raul va fi managerul lui Real Madrid în viitor

Rivaldo e convins că Zidane are un urmaș pe măsură. Legendarul Raul a reușit deja performanțe excelente la echipa de tineret a Realului și acum este considerat un potențial cadidat pentru funcția de antrenor principal la echipa mare. Raul este un simbol la Real. Fostul atacant spaniol a jucat 16 ani la Real Madrid și a marcat 323 de goluri.
„Urmând pașii lui Zidane, fostul atacant al lui Real Madrid, Raul, face o treabă solidă la Castilla, care se luptă pentru promovare. Fanii lui Real îl iubesc și sunt sigur că el se pregătește să devină managerul echipei într-o bună zi. Sigur că nu va spera ca Zidane să aibă rezultate slabe pentru a-l înlocui, însă este destul de clar că el va deveni managerul lui Real Madrid în viitor, în special ca urmare a calităților de care dă dovadă la Castilla. Momentan cred că așteaptă o ofertă bună de la un club European, care îl va ajuta în dezvoltare. Până la urmă Zidane continuă să facă o treabă bună și nu cred că va pleca la finalul sezonului.” spune ambasadorul Betfair, Rivaldo.

Manchester City speră să câștige trofeul Champions League cu Pep Guardiola pe bancă

Credit imagine: Getty Images

Rivaldo spune că Manchester City este favorită la câștigarea Champions League

Manchester City este lider detașat în Premier League, dar marele vis al șeicilor este cucerirea Champions League. Guardiola a reușit acest lucru doar cu Barcelona și datorită lui Messi.
„Manchester City este favorită să câștige Champions League conform cotelor Betfair. Este ceva ce Pep Guardiola caută de mult timp, după ce a câștigat-o de două ori cu Barcelona. În opinia mea merită să fie favoriți în funcție de cum joacă momentan, însă există și alte mari echipe rivale în competiție: Bayern, PSG și Real Madrid.. Aș plasa-o pe City ușor în fața celorlalte deoarece Bayern joacă cu PSG în sferturile de finală, o repetare a finalei de anul trecut, așa că are parte de un meci greu, pe când Man City ar putea avea un meci mai ușor cu Borussia Dortmund. Cred că din cauza campaniilor mai puțin reușite din campionatele naționale, din cauza cărora ar putea rata un loc de Champions League sezonul viitor, echipe precum Liverpool sau Dortmund trebuie să privească ediția curentă ca pe o oportunitate de calificare, însă nu va fi ușor deloc. Există multe contracandidate care joacă mult mai bine, așa că în ciuda priorității acordate competiției, nu va fi ușor, chiar și cu Haaland în mare formă la Dortmund.” e convins Rivaldo.
Cupa Mondială FIFA
GE-NI-AL! Australienii l-au așteptat pe Messi la poze după ce i-a eliminat de la Cupa Mondială
ACUM 9 ORE
Cupa Mondială FIFA
Veste dură pentru Argentina înaintea optimilor CM! Di Maria ar putea lipsi din primul "11"
IERI LA 17:09