Marius Șumudică se pregătește pentru debutul oficial pe banca lui Rizespor, echipă pe care a preluat-o în urmă cu mai bine de o săptămână.
Înaintea meciului cu Fenerbahce din campionatul Turciei, tehnicianul român a primit un jucător cu experiență. Alexander Söderlund, atacant în vârstă de 33 de ani, a adunat de-a lungul carierei 32 de apariții pentru naționala Norvegiei, reușind să înscrie 2 goluri.

Rizespor, echipa lui Șumudică, a transferat un jucător cu 32 de selecții la naționala Norvegiei

Cupa Mondială FIFA
Mbappe a fost la un pas de naționala Camerunului! Motivul pentru care a ajuns să joace pentru Franța
ACUM 6 MINUTE
Ultima prezență bifată de Söderlund la naționala nordică a avut loc în 2017, într-un meci cu Slovacia.
Rizespor l-a adus pe Söderlund de la Hacken, din Suedia. De-a lungul carierei, norvegianul a mai jucat la echipe precum Botev Plodviv, Saint-Etienne și Rosenborg.
"Alexander Toft Söderlund a semnat un contract care îl leagă un sezon și jumătate de culorile verzi-albastre", au anunțat cei de la Rizespor.

Șumudică va debuta pe banca lui Rizespor împotriva lui Fenerbahce

Așadar, conducătorii lui Rizespor au început să-i aducă lui Șumudică jucători alături de care antrenorul român va încerca să se salveze de la retrogradare și să încheie sezonul pe un loc liniștitor, fără emoții în privința rămânerii în prima ligă din Turcia. Damjan Djokovic, fostul jucător al CFR-ului, s-a alăturat și el în urmă cu o săptămână formației lui Șumudică.
Primul meci al lui Rizespor cu Șumudică pe banca tehnică va avea loc mâine (ora 18:00), pe terenul lui Fenerbahce. Înaintea duelului de la Istanbul, trupa lui "Șumi" se află pe locul 13 în campionat, la 6 puncte deasupra zonei retrogradării.
https://i.eurosport.com/2021/01/29/2980923.jpg
Premier League
Premier League a anunțat datele de disputare a 5 restanțe! Când va avea loc derby-ul Arsenal - City
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Luis Enrique l-a lăudat pe unul dintre veteranii din lotul Spaniei! Cine l-a impresionat la Mondial
ACUM O ORĂ