Lewandowski a fost marele perdant în cursa pentru Balonul de Aur în acest an, în detrimentul lui Leo Messi, însă atacantul lui Bayern Munchen a vorbit deschis despre duelul veșnic din fotbal dintre argentinianul care a câștigat anul acesta Balonul de Aur pentru a șaptea oară și Cristiano Ronaldo.
Atacantul polonez ajuns la 33 de ani a fost întrebat care i se pare mai bun dintre cei doi fotbaliști care au marcat ultimul mai bine de un deceniu prin evoluțiile lor fabuloase. Robert Lewandowski a vorbit la superlativ la adresa celor doi legendari jucători, exprimându-și opinia sinceră: "De cand am intrat în fotbalul profesionist, Messi și Ronaldo au fost deasupra tuturor. Întotdeauna a fost un duel între cei doi", a declarat Lewandowski pentru Sport Bild.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
ACUM O ZI

Robert Lewandowski, despre duelul veșnic dintre Ronaldo și Messi

Lewandowski a continuat și a explicat care e diferența dintre Ronaldo și Messi, fără a alege însă un favorit clar: "Este vorba despre ce fel de jucător preferi. Răspunsul la întrebarea aceasta este dificil. Respect munca dură a lui Cristiano Ronaldo. Pentru Lionel Messi totul pare ușor. Cred că Cristiano Ronaldo a trebuit să muncească mai mult pentru a avea succes", a adăugat polonezul.
Robert Lewandowski a câștigat tot ce se putea câștiga cu Bayern Munchen, iar în ultima vreme au apărut zvonuri că polonezul ar fi tentat de o altă aventură. Speculațiile au reapărut imediat după ce atacantul a pierdut Balonul de Aur în fața lui Lionel Messi, decizie mult contestată în toată lumea fotbalului. Conform as.com, Lewandowski este decis să plece din Bavaria în vara viitoare, iar Real Madrid este marele său vis.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
IERI LA 11:52
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06