Enrique a declarat săptămâna trecută că Moreno a fost ”neloial” și că nu va face parte din staff-ul său. Cei doi erau prieteni după ce au lucrat împreună la mai multe cluburi, inclusiv Barcelona.
”Nu știu de ce Luis Enrique nu vrea să fie cu mine astăzi”, a declarat Moreno la o conferință de presă.
Enrique și-a dat demisia în iunie pentru a petrece mai mult timp cu fiica sa de nouă ani Xana, care a murit din cauza cancerului în august. Moreno i-a urmat la conducerea naționalei dar i-a transmis lui Enrique că vrea să conducă echipa la Euro 2020 înainte să fie din nou secund. Moreno a fost dat afară după victoria Spaniei cu 5-0 asupra României.
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 6 ORE
https://i.eurosport.com/2019/03/26/2552112.jpg
”Înțeleg că a lucrat din greu să fie antrenor și că este ambițios dar pentru mine el este neloial. Eu nu aș face niciodată așa ceva și nu vreau cu cineva cu un astfel de caracter în staff-ul meu”, a afirmat Enrique.
”Cred că a folosit cuvinte urâte și care nu mi se potrivesc. Într-o primă întâlnire cu Enrique, mi-a transmis că am făcut ce trebuia și că este mândru de mine. Apoi am cerut o întâlnire care să îmi demonstrez susținerea față de el. Părea momentul potrivit să să îi spun că, așa cum am anunțat, mă voi da la o parte dacă vrea să se întoarcă”, a declarat Moreno.
”A spus că este bine așa dar că nu vrea să mai fac parte din staff-ul lui. Eram într-o stare de șoc. Am anunțat staff-ul și m-am întrebat ce am făcut greșit”, a continuat el.
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 6 ORE
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM 7 ORE