Roberto Carlos s-a întors vineri pe terenul de fotbal, pentru a evolua pentru echipa englezească de amatori Bull in the Barne United, care a câștigat la începutul acestui an o tombolă de caritate pe eBay, numită "Dream Transfer", în urma căreia banii strânși au fost donați organizației Football Beyond Borders care ajută tineri defavorizați.
Legendarul brazilian în vârstă de 48 de ani s-a prezentat în satul Hanwood, unde a jucat în prima repriză a meciului cu Harlescott Rangers, revenind și după pauză când a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri. Echipa sa a fost învinsă cu 4-3, dar zecile de spectatori prezenți în jurul terenului s-au bucurat să-l vadă pe Roberto Carlos, câștigător al Campionatului Mondial în urmă cu 20 de ani.
La finalul meciului, brazilianul s-a declarat încântat să revină pe teren și a spus că este bucuros să înscrie indiferent de echipa pentru care joacă.
Liga
Cum ar fi arătat cele mai tari echipe din La Liga dacă nu ar fi vândut niciun jucător în ultimii ani
29/04/2022 LA 09:24
"Fotbalul este uimitor și, deși am avut ocazia să joc cu cele mai mari nume din fotbalul mondial, este foarte plăcut să fiu aici. Întotdeauna e bine să marchezi un gol. Mulți oameni nu își dau seama că, deși am jucat la unele dintre cele mai mari cluburi și alături de cei mai buni fotbaliști din lume, am început la acest nivel în Brazilia, la 13-14 ani. Acest moment îmi trezește amintiri grozave", a spus Roberto Carlos, citat de National News.
Jucătorii de la Bull in the Barne s-au arătat încântați de oportunitatea de a fi coechipieri pentru câteva minute cu brazilianul, declarând că a fost "una dintre cele mai bune zile din viața" lor și că prezența lui Roberto Carlos în satul lor este "o experiență cu adevărat suprarealistă".
Citește și:

Roberto Carlos l-a sunat pe Sergio Ramos dintr-un bar

Nu doar prezența pe teren a lui Roberto Carlos a atras toate privirile. Imaginile care au făcut înconjurul lumii au fost filmate după meci, într-un pub din Shropshire.
Brazilianul, care ieșise alături de coechiperii săi de ocazie să bea o bere, l-a sunat pe fostul său coleg de la Real Madrid, Sergio Ramos, care a fost întâmpinat cu urale în momentul în care a răspuns și i-a salutat zâmbind pe toți cei prezenți în compania lui Roberto Carlos.
Ligue 1
"Sergio Ramos știe că a greșit!" În ce condiții ar fi putut să continue la Real Madrid
21/04/2022 LA 04:47
Ligue 1
Sergio Ramos, convins că mai poate juca încă "4-5 ani la nivel înalt"! Dezvăluirile fotbalistului
12/04/2022 LA 05:48