Selecționerul Belgiei, Roberto Martinez, a precizat că vrea să lase o “moștenire frumoasă” în urmă după ce și-a prelungir contractul de antrenor al Naționalei de fotbal a Belgiei până la Cupa Mondială din 2022.Roberto Martinez este selecționerul naționalei Belgiei din august 2016, când i-a succedat lui Marc Wilmots.
Contractul lui Martinez expira în vara acestui an după EURO 2020, dacă întrecerea continentală ar fi avut loc după programul stabilit initial: “Sunt foarte fericit pentru că acesta este un proiect ambițios. Simt că totul poate funcționa perfect aici, vreau să las o moștenire frumoasă fotbalului belgian”, a spus Martinez.
Liga
Ce i-a transmis Laporta lui Koeman înaintea partidei de la Cadiz: "Aceste situații se depășesc..."
ACUM 14 ORE
Belgia a încheiat Cupa Mondială din 2018 din Rusia pe locul 3 sub îndrumarea fostului tehnician al lui Everton, Swansea și Wigan. Diavolii roșii sunt în acest moment pe locul 1 în clasamentul FIFA și a câștigat toate cele 10 meciuri în faza preliminară a EURO 2020. Belgienii s-au aflat în grupă cu Danemarca, Finlanda și Rusia.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
A mai rămas unul! Marele favorit să îi ia locul lui Koeman pe banca Barcelonei
IERI LA 05:07
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
IERI LA 04:41