Robinho a crescut la Santos și s-a întors acasă după un drum de 15 ani în fotbalul mondial în care a câștigat peste 80 de miloane de euro, doar din salarii. Robinho a acceptat să jaoce până în februarie pentru 1500 de reais pe luna (230 de euro). Este foarte aproape de salariul minim pe economie din Brazilia.
Robinho a luat această decizie pentru a ajuta clubul său de suflet. Santos este într-o situație finaciară grea. Echipa care i-a lansat în fotbal pe Pele și Neymar a primit o interdicție la transferuri din cauza faptului că are datorii la jucători. Robinho a semnat ca fotbalist liber de contract, după ce a câștigat titlul în Turcia cu Istanbul Bașakșehir în sezonul precedent.
Ligue 1
Messi, mină de aur pentru PSG. E aproape neverosimil cât a câștigat clubul într-o lună
ACUM 10 ORE

Drumul lui Robinho

Robinho a fost unul dintre cei mai talentați fotbaliști brazilieni din generația sa, dar, deși a jucat de 102 de ori pentru națională nu se poate spune că și-a atins potențialul. Real Madrid, Milan sau Manchester City sunt echipele reprezentative din CV-ul său.
https://i.eurosport.com/2016/04/06/1830719.jpg
Fanii lui Santos au fost foarte triști în 2016, când Robinho a ales Atletico Mineiro pentru un sezon în Brazilia. Cel mai bun sezon din punct de vedere financiar pentru Robinho a fost 2015-2016, când a încasat 13 milioane de euro pentru 10 meciuri la Guangzhou Evergrande.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
IERI LA 14:30
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
IERI LA 13:12