Fostul portar de la Steaua/FCSB, fără club din luna ianuarie, a hotărât să agațe ghetele în cui, după ce a jucat ultimele cinci sezoane din carieră pentru Independiente Santa Fe, echipă din țara sa natală, Columbia.
"Le mulțumesc din suflet tuturor celor din club, fanilor și colegilor care mi-au fost alături în acești șase ani minunați. Aici am avut onoarea să apăr culorile unei mari echipe. Sunt extrem de fericit pentru toate performanțele realizate și, mai ales, pentru faptul că am fost campion al Columbiei. Să fiți binecuvântați.", a fost mesajul lui Zapata pentru fanii celor de la Santa Fe.
https://i.eurosport.com/2019/12/05/2730496.jpg
Fotbal
Christian Eriksen se antrenează cu Ajax: "E ca și cum aș reveni acasă"
ACUM 35 MINUTE
Portarul columbian a jucat pentru "roș-albaștri" în perioada iulie 2007 - ianuarie 2011, dar n-a reușit să câștige vreun trofeu. Adus de la Deportivo Cucuta în schimbul unui milion de euro, Zapata a plecat după 3 ani și jumătate la Galatasaray, liber de contract.
De-a lungul carierei, Zapata a mai evoluat pentru CD America, Real Cartagena, Rosario, Independiente, Belgrano, Pereira, Itagui Ditaires, Millionarios și Independiente Santa Fe. Alături de clubul din prima ligă columbiană a cucerit cinci trofee, printre care și Copa Sudamericana, în 2015. De-a lungul carierei sale, Zapata a adunat și 4 selecții pentru echipa națională a Columbiei, alături de care a încheiat pe locul 3 la Copa America, în 2016.
Fotbal
Răzvan Burleanu a explicat motivele pentru care Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României
ACUM 2 ORE
Fotbal
Edi Iordănescu, primele reacții din postura de selecționer: "Am fost susținut de americani"
ACUM 3 ORE