România a pierdut, scor 0-1, pe teren propriu în fața Austriei, în etapa a 4-a a grupelor Ligii Națiunilor.
După gol, austriecii s-au retras și au preferat să se apere cu exactitate, dar jucătorii români nu au reușit să pună presiune la poarta acestora, astfel că meciul a curs fără evenimente deosebite până la final.
Astfel, România încheie o săptămână de coșmar, cu 3 înfrângeri în 3 partide, un singur gol marcat și 7 primite, și orice obiectiv ratat în totalitate. De cealaltă parte, presa din Austria s-a bucurat de victorie dar a ținut să sublinieze diferența de valoare dintre cele două loturi.
Premier League
Mo Salah a devenit cel mai bine plătit jucător din Premier League, dar e abia al 4-lea în lume
ACUM 4 ORE

România - Austria 0-1. Reacția presei austriece

„Austria câștigă după un meci în care a avut răbdare. Noi am avut pentru prima dată în istorie 11 jucători din Bundesliga în echipa de start. Ca o comparație, România nu a avut nici măcar unul”, scriu jurnaliștii de la Nachrichten, citați de ProSport.
Cei de la Kurier au remarcat și ei absența românilor în campionatele de top ale Europei: „România e o echipă care a avut doar doi jucători din campionatele de top ale Europei dar joacă un fotbal plăcut și putea pune probleme Austriei, precum în duelul de la Klagenfurt. Încă de la început, Austria a pierdut prea multe mingi și a avut probleme deoarece România profita de spațiile existente”.

România - Austria 0-1. Programul tricolorilor din Liga Națiunilor

  • 15 noiembrie, ora 21:45 România - Norvegia
  • 18 noiembrie, ora 21:45 Irlanda de Nord - România
Fotbal
Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool! Egipteanul va avea un salariu uriaș
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
Rapid rămâne cu interdicție la transferuri! Giuleștenii, obligați să plătească o sumă imensă
ACUM 8 ORE