„Ne așteaptă un joc foarte dificil. Pentru ambele echipe acest joc este important. România este o echipă foarte bună, practică un foarte bun joc combinativ, pozițional, are foarte bune momente de tranziție, face pressing. Chiar dacă am pierdut la Klagenfurt, am avut destule momente de joc bun, iar în perspectiva jocului de mâine suntem pregătiți.
Cu Islanda, echipa României a jucat destul de defensiv, spre deosebire de jocul de la Klagenfurt, când s-au remarcat prin presiunea la care am fost supuși. Au făcut un pressing avansat. În Norvegia, primele 20 de minute au fost foarte bune, au avut câteva ocazii de gol, dar niciunul dintre aceste două meciuri nu a fost câștigat”, a declarat Foda, conform DigiSport.

România - Austria. Franco Foda, despre partida tricolorilor din Islanda

Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
ACUM 9 MINUTE
”Noi știm că avem calitate. La Klagenfurt, România a dovedit că poate să joace compact în defensivă. Noi trebuie să dăm 100% pentru a avea speranțe că vom putea câștiga.
Nu am fost surprins (n.r. - de meciul României cu Islanda). Să nu uităm că în Islanda a fost un alt tip de meci, cu manșă unică. Cred că planul tactic al colegului meu a fost acela de a juca compact în defensivă și de a lansa contraatacuri. România are calitățile necesare de a juca astfel, cu o tranziție pozitivă deosebită. Am observat că selecționerul român schimbă jucătorii, dar tactica nu este modificată”, a declarat el despre meciul din barajul pentru Euro 2020 pierdut de tricolori.

România - Austria. Probleme de lot pentru Mirel Rădoi

Cu numai o zi înaintea duelului de la Ploiești, Mirel Rădoi a primit o veste proastă. Dragoș Grigore și Sergiu Hanca nu vor putea evolua în partida cu Austria din cauza problemelor medicale.
"Tricolorii" continuă să întâmpine probleme în compartimentul defensiv, după ce Vlad Chiricheș s-a accidentat înaintea duelului decisiv cu Islanda, de la barajul pentru Euro, pierdut de România cu 1-2.
Așadar, Rădoi va avea în lot, pentru meciul cu Austria, numai 6 fundași: Andrei Burcă, Mihai Bălașa, Alin Toșca, Cristian Manea, Nicușor Bancu și Mario Camora.

Premier League, etapa a 5-a

Premier League
Mason Mount vs Phil Foden! Cine va străluci mai mult în acest sezon de Premier League?
ACUM 29 MINUTE
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM 32 MINUTE