Întrebat fiind de ce nu merge atacul naționalei, Ianis Hagi a răspuns după meciul cu Norvegia: ”Asta trebuie să-l întrebați pe selecționer, din partea mea de pe teren.. când alergi după minge 3-4 minute. Când îți vine mingea la picior, ce să faci cu ea? Doar să scoți un fault, să mai întrerupi meciul, să-ți revii, pentru că tot alergând, îți pierzi energia, suflul”, a afirmat Ianis.
Acum, înainte de meciul cu Austria din Liga Națiunilor, a venit și reacția lui Mirel Rădoi.
”Jucătorii trebuie să probeze, dacă au astfel de declarații. Când avem undeva la 19, 20 de mingi pierdute, este normal să nu ai continuitate. Mingea este una singură pe teren, dacă noi pierdem, va ajunge la adversar. Dacă nu îți place când o ai, atunci va trebui să alergi după ea, dacă nu faci ceea ce ai învățat la antrenamente, poți să alergi și mai mult de 4-5 minute”, a afirmat Mirel Rădoi la conferința de presă de astăzi.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 3 ORE

România - Austria. Ce își reproșează Mirel Rădoi

”Îmi reproșez că nu am putut să capacitez juăcotiri pentru miza partidei cu Islanda, acolo cred că ni s-a rupt firul. A fost momentul în care jucătorii nu au știut să gestioneze acea ne calificare și nici noi nu am știut să îi facem să înțeleagă și apoi ce s-a întâmplat cu Norvegia explică totul.
Nu văd chiar o resemnare la jucători, însă văd o lipsă de reacție, asta este ceea ce ne lipsește cu adevărat. Cred totuși că mâine seară băieții vor avea o altă reacție. La mijlocul acestor meciuri stă partida cu Islanda, acolo am reușit cu acea necalificare să dărâmăm tot ceea ce făcusem până atunci”, a afirmat Rădoi.

România - Austria. Mirel Rădoi a identificat problema naționalei

”Nu pot să spun că ne-a șocat ceva anume în aceste două partide, dar în ambele noi nu am produs nimic în ultimii 30 de metri, aceasta este problema cu care ne confruntăm în prezent. Dar și când jucam eu aveam aceste probleme, chiar dacă aveam jucători de mare calitate în atac, precum Adrian Mutu. Aici este problema și încercăm să găsim soluții pentru ca jucătorii să creeze mai mult pericol în ultimii 30 de metri”, a afirmat selecționerul.
Recent au apărut tot mai multe persoane care consideră că naționala joacă prea ofensiv pentru posibilitățile sale iar Rădoi a vorbit și despre acest subiect: ”S-ar comenta orice aș spune. Asta este filosofia noastră, strategia. În discuțiile cu FRF le-am spus că nu mi-aș dori să sacrific spectacolul de dragul rezultatului pentru că avem jucători U21 care au fcăut faza de atac bine, ei vor trebui să facă pasul spre echipa mare și va fi dificil dacă noi ne apărăm după tot ceea ce am lucrat cu ei până acum. Avem jucători tehnici, am încercat să jucăm mai avansat, e clar că atunci când joci cu fundașii la 40 de metri de poartă, spațiul dintre fundași și portar poate fi exploatat de adversari. Încercăm să venim cu ceva nou, poate nu vom avea imediat rezultate, dar naționala va arăta mult mai bine”.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 6 ORE