"Tricolorii" au nevoie de un start bun, în condițiile în care grupa J, în care au fost repartizați, este destul de dificilă, cu echipe precum Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.
Startul va avea loc pe Arena Națională, pe 25 martie, de la ora 21:45, când adversară ne va fi Macedonia de Nord. Trei zile mai târziu, de la aceeași oră, vom primi vizita Germaniei. Luna martie o încheiem cu meciul de pe 31, cu Armenia în deplasare, de la ora 19:00. Primele doua meciuri sunt televizate de Pro TV, iar cel cu Armenia de Pro X.
Avem nevoie de un start bun pentru a spera la prima calificare la Campionatul Mondial după mai bine de două decenii, în condițiile în care ultima prezență datează tocmai din 1998.
UEFA Europa Conference League
Târnovanu nu a apărat niciun șut contra lui Silkeborg! Reacția portarului de la FCSB după meci
ACUM 7 MINUTE

Formatul de calificare la CM 2022, diferit față de edițiile anterioare

Cele 10 câștigătoare de grupe ajung direct la turneul final, în timp ce ocupantele locurilor doi joacă meciuri de baraj, alături de două echipe câștigătoare de grupe din Liga Națiunilor, care nu au terminat pe primele 2 locuri în preliminarii. Cele 6 câștigătoare vor disputa apoi finalele barajului, iar 3 echipe vor obține astfel biletele pentru Campionatul Mondial.
Pentru a ajunge la turneul final avem așadar nevoie de un start perfect. Cum vor fi însă meciurile? Pentru cei interesați de pariuri sportive, avem pregătite câteva ponturi din oferta de pariuri online Unibet.

România vs. Macedonia de Nord - Pont pariuri: 1 și sub 3.5 goluri marcate, la o cotă de 2.30

Întâlnim o echipă calificată la EURO 2020, care traversează cel mai bun moment din istoria sa. Totuși, România are suficiente argumente să obțină victoria. Jucăm acasă, iar fotbaliștii noștri de la mijloc în sus au fost într-o formă bună în ultima perioadă.
Cel mai probabil, meciul va fi destul de echilibrat. În startul preliminariilor echipele nu își asumă riscuri și, de obicei, se marchează destul de puțin. Astfel, în ultimele 6 campanii de calificare la Campionatul Mondial s-au marcat cel mult trei goluri în meciul de debut al "tricolorilor". Ultimul meci de debut cu mai mult de trei goluri datează din 1992, un 7-0 cu Insulele Feroe. Situația este similară și în preliminariile pentru Campionatul European, unde nu s-au înscris mai mult de trei goluri în ultimele 3 meciuri de debut ale României.
https://i.eurosport.com/2021/03/24/3016917.jpg
Așadar, cota de 2.30 disponibilă la Unibet pentru acest pariu combo cu Creare Pariu - România câștigă și sub 3.5 goluri în meci - merită luat în calcul pentru bilete simple sau multiple. De menționat și faptul că Unibet oferă câștiguri mai mari cu până la 50% pentru bilete multiple cu 3 - 12 selecții, prin intermediul funcției Combo Booster.

România vs. Germania - Pont pariuri: GG și peste 2.5 goluri marcate, la o cotă 2.30

Am întâlnit Germania de patru ori în istorie, de trei ori s-au marcat cel puțin trei goluri și în toate am avut GG.
Meciul nu va fi unul ușor, în condițiile în care Germania e favorita grupei la calificare. Totuși, specialiștii caselor de pariuri oferă cota 1.40 României să termine pe primele două locuri în grupă.
Nemții au un lot net superior valoric, văzut cu a doua șansă la câștigarea Campionatului Mondial din 2022, conform cotelor antepost Unibet. Germania are cota 8.00, la fel ca Brazilia, în timp ce Franța are cota 7.00. România are abia cota 201.00.
https://i.eurosport.com/2021/03/24/3016919.jpg
În ceea ce privește meciul din preliminarii, România are o șansă bună să înscrie în poarta Germaniei, ținând cont de istoricul meciurilor directe și de faptul că nemții au primit gol în 8 din ultimele 10 meciuri.
Iar meciul cu Spania, pierdut de nemți cu 6-0, a lăsat răni adânci. Cel mai probabil, va fi un meci cu multe goluri, astfel că merită luat în calcul acest pariu disponibil la agenția online Unibet cu funcția Creare Pariu.

Germania vs. Islanda - Pont pariuri: GG, la o cotă de 2.45

Înainte să vină la București, Germania va întâlni Islanda, în primul meci din Grupa J. Nemții îi prind pe islandezi într-o perioadă destul de slabă, după cinci înfrângeri la rând. E practic cea mai slabă formă pe care Islanda o are în istoria recentă.
https://i.eurosport.com/2021/03/24/3016921.jpg
Totuși, nici nemții nu o duc mai bine, mai ales în apărare (o singură dată în ultimele 6 meciuri au scăpat fără gol primit), astfel că sunt șanse bune pentru un meci cu goluri din partea ambelor echipe. Islanda a marcat în 6 din cele mai recente 7 deplasări, iar cota de 2.45 oferită de Unibet pentru pariul GG este extrem de interesantă în aceste condiții.

Naționala de tineret joacă la Campionatul European

Începând de miercuri, echipa națională de tineret evoluează la Campionatul European U21, conform următorului program. Se joacă doar meciurile din grupe și merg în sferturi câte 2 formații din fiecare grupă.
  • 24 martie, de la ora 22:00: România - Olanda
  • 27 martie, de la ora 19:00: Ungaria - România
  • 30 martie, de la ora 19:00: Germania - România
Toate duelurile sunt în direct la TVR1. Primul meci se anunță a fi foarte dificil, împotriva Olandei, favorita numărul 4 la câștigarea turneului, cu o cotă de 7.00. Pentru meciul de debut, avem cota 4.50 pentru victorie, iar egalul are cota 3.90. Victoria batavilor are cota 1.75.
Cotele sunt disponibile la Unibet, operator online care vine cu câteva surprize plăcute pentru fanii tricolorilor și, desigur, ai pariurilor pe fotbal: pariu cadou 25 RON pentru cei care pariază cel puțin 50 RON pe meciul cu Olanda și 40 RON pariu cadou celor care mizează minim 100 RON pe partida cu Ungaria. În plus, chiar și clienții care rulează cel puțin 150 RON la sloturile din secțiunea Cazinou primesc un pariu cadou de 25 RON. Termenii și condițiile ofertelor sunt afișate pe site-ul operatorului.
România este creditată cu șanse destul de mici să câștige turneul continental, având cota 51.00 - foarte tentantă, în timp ce principala favorită este Franța, care are cota 4.00. Anglia și Spania au cota 6.00, Germania cota 10.00, iar Ungaria este ultima în topul favoritelor cu o cotă de 71.00.
*Cotele prezentate pot oscila până la startul partidelor.
UEFA Europa Conference League
Danezii, după victoria obținută de Silkeborg: "Echipa din România a fost foarte slabă"
ACUM 13 MINUTE
UEFA Europa Conference League
Dică, după eșecul din CL: "E clar că aveam o șansă în plus cu jucătorii pe care i-am lăsat acasă"
ACUM 34 MINUTE